Za sigurno kretanje pobunjenika
0
Britanija šalje oklopna vozila i drugu pomoć Siriji
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šalju vojnu pomoć da bi još više ljudi poginulo, a dobro znaju da se mir uspostavlja kada nema oružja.
druze @TALIBE, jelde da vas pazimo ;-) ?!
Ko može reći ko je legitiman vladar a ko ne? Prema islamskom pravu,Assad nije legitiman niti je bio jer ne vlada po Šerijatu.A što se tiče međunarodnog prava,pa šta bi to trebalo da znači muslimanima? Apsolutno ništa. Prema tome svaki vladar bio on saudijski,katarski ili sirijski treba da bude svrgnut i na njihovo mjesto dovesti vladare koji će vladati po Šerijatu.
sirijska vlada je legitimna vlada kao što je to bila vlada alije izetbegovića u bosni 92. teroristi (pobunjenici) u siriji su četnici koji rade na destabilizaciji zemlje, a za interese svjetskih moćnika. problem je samo to što oni toga nisu svjesni. ne treba ih pomagati, jadan je onaj koga britanska fašistička vlast pomaže, skupo će ih to koštati.
ima i "smrtonosna oprema"? pa sve može biti "smrtonosno" i "nesmrtonosno", zavisno kako se koristi. nož je nesmrtonosan ako njime gulim krompir i potkresujem cvijeće, dječja kolica su smrtonosna ako njime svom mužu razlupam glavu
NAJVISE IH JE ZBRISALO U SVEDSKU, TAMO KAZU DA OVI SIRIJSCI NE DOLAZE SAMO AUTOBUSOMA, VOZOVIMA I AVIONIMA, NEGO IZLAZE I IZ KANALIZACIONIH SAHTOVA.
Bosni su još i embargo uveli. Smeće licemjersko.
A da a kada će pomoći BiH da vratimo svoj teritorij i pošaljemo srbe na 12%???
Pa da, pomoći napaćenom narodu. Samo se pitam kako to da je ta ista pomoć još napaćenijem narodu u Bosni izostala, kako to da su četnicima odriješili ruke sve dok nisu doživjeli vojni slom?