Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno, Britanci su na furicu i usli u EU. Tadasnji njihov premijer je uvukao ih, jer Rotschildi su tako naredili
bezveze je upitnik, jer sta znaci \"izlazak iz EU\"? svakako da britanci nisu za izlazak iz ekonomskih dogovora, dvostrukog oporezivanja, vojnih detalja...cak je i nemoguce sada totalno izaci iz svih tih dogovora. sto se tice zajednicke valute, tacno je da britanci nisu za euro. takodjer postoje neslaganja oko ribarskih regulativa. i problem je skupina evropskih parlamentaraca, neizabranih na izborima, koji donose zakone.
pametni britanci, EU je fašistička tvorevina.
...stari britanski osjećaj \"posebnosti\" u odnosu na kontinent...
Dokaz da je statistika sranje. Ispitano nešto više od 1000 u zemljama gdje živi na više miliona stanovnika...
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/3146/skandalozno_povratak_bahatog_direktora_barjaktarevica.html
je zato sto englezi su nula u eu, ne mogu nista pored mocnog dojclanda i imaju utjecaj u ostatku kontinetalne europe ravan nuli, dok njemacka uz koju se francuska svrstala ima utjecaj u citav europi i respektovana je od skoro svih drzava europe za razliku od omrazene engleske koju niko ne voli