Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod mene je se komšinica žalila na česte bolove u glavi.. Išla kod ljekara, vukli je neko vrijeme sa tabletama protiv bolova i sl. Nakon nekog vremena,zbog učestalih bolova, otišla je privatniku na pregled, gdje joj je bila dijagnoza karcinom na mozgu. Hvala bogu uspješno je operisana. I kod nas doktori (većina) mogu diplomu okačiti "mačku o rep". Njima je bitno da im prođe 6 radnih sati,da uzmu od koga koju čokoladu, koji dekagram kafice,koju litru pica i to je to. I kad ih vidiš kad izlaze iz Doma zdravlja, kao da su bili na pijaci ili ti nekom centru. Ruke pune nekih torbica i vrećica.
Smrt jednog je tragedija, a smrt hiljada je statistika
Smrt jednog je tragedija, a smrt hiljada je statistika
ISPADE BOLJE BITI PIJAN NEGO PJAN
Toliko o znanju doktora, danas moliš Boga da ne dobiješ tešku bolest jer te nema tko liječiti. Ko padne u njihove ruke, nek mu je Bog dragi na pomoći, čast izuzecima.
E metafora na nase proteste za jmbg
Tuborg na mozgu.
Ovi k'o nasi doktori, mog amidzu sedam dana drzali u bolnici rade pogresne dijagnoze
Operacija uspjela pacijent podlegao,da nije tuzno bilo bi smijesno.