Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je opaka bolest. Pod hitno po jednu dozu kredita od desetak milja ojrića.
"Španjolska imaju najveću stopu nezaposlenosti od 27,3",,, a Bosna 57,3.... Ma nemozete nas stici nema sansi...
Ne brini, ne davno je socijalisticka partija Spanije propala :) Stopa ne zaposlenosti pada u Spaniji.
...ja sam svoju mladost daooo i ne žalim sadaaaaa da će doći boljeeee sutraaaa još postoji naaadaaa život ima čudneeee stazeeee nikad ne znaš šta te čekaaaa da li daaani sreće duge ili daaaani puni tuuuugeeeeeeeeee sve sam bitke izdržaaooo još uvijek se nedaaaam imam snage boriću seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sve dok mogu očiiima da gledaaaaam................ oooopaaaaaaaaaaaa ne daj se bosanska mladosti......
Cekam da commi komentarise u smislu: e jesi vidio, ipak mi seljacine nismo nista izgubili bez te evrope :)
Sto pa nece ga niko mrziti iz propalih regija?
znaci zelis da vjerujem da drzava koja nije propala voli komuniste? :D prestani sa kontra psihologijom, u svrhu odbrane svoje retardacije koja je neodbraniva.
Pa svaki cetvrti Evropljan je prezivio socijalizam i teokraciju. Gdje je problem? Ko ovo nije ocekivao?
otkud sad to???....a jutros smo citali kao eu nema alternative....sve med i mlijeko...eno i srbija hita u tu sretnu zajednicu :))))
bobro jutro briselu