Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je počelo sa protjerivanjem djeda Mraza iz multikulturalnog Sarajeva, a završilo pripremom napada za Novu godinu u Briselu. E pa ako BiH ne podnese odmah NAKON NOVE GODINE BRISELU KREDIBILNU APLIKACIJU za pristupanje EU, e ja ne znam a ko bi onda mogo ?? :)) Doduše jesu Turci još prije 50 godina, članovi su toliko godina i NATOa , rast privrede preko 4% , valuta stabilna , al ETO OPET NISU KREDIBILNI !
nindža kornjaće na slici,Leonardo i Rafaelo
nindža kornjaće na slici,Leonardo i Rafaelo
@dis2 zato što Aladin ima čarobnu svjetiljku a oni nemaju,a i prića se u raji da je Snjeguljica prevarila Rafaela s Mikelandželom pa su sad svi nervozni :):)
@dis2 ma jašta al meni je rekla Zlatokosa da je za sve kriva Snjeguljicina mater,navodno im se petljala u vezu i poturala sihire :):):)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)