Krvnik slušao muziku dok je ubijao
0
Breivikov otac: Moj sin se trebao ubiti!
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
krvnik? mislite krscanski terorist??
SRECA PA MU NIJE D.J KRMAK SVIRAO U SLUSALICAMA,KAKAV BI TEK ONDA MASAKR NAPRAVIO
JA DA SAM DOSAO NA MJESTO ZLOCINA UHVATIO MAJMUNA ODVEO GA LOMA SA STRANE I BEJZBOL PALIICU MU GURAO DOK NIZADJE NA USTA
Mozda treba da se sramoti cijelo zapadno drustvo jer za bilo sta uvjek postoje 2 il vise krivaca,a sto zapad zapostravlja djecu van svoje kontrole u ime \"demokracije\" i slobodnog stila zivota onda dodje do toga da od manjka odgoja djeteta da ta djeca postaju monstrumi opravdajuci se s tim da \"moj zivot moja stvar,moje potpuno pravo\" pa i kad bi drugima kostalo....
.i.z.d.r.k.a.m. .t.i. .n,a, ,p,o,s,l,a,n,i,k,a,
J.E.B.E.M MAMU I SEKU I MUJAGI A I SVIMA KOJI SU MU LAJKALI KOMENTAR PO SRED P.I.Z.D.E
Nije cudo da se ovaj teroristicki akt dogodio bas u Norveskoj. U jednoj tako lijepoj zemlji su gradjani na zadnjim izborima glasali, cak 23%, za nacionalisticku/desnicarsku/ stranku. Mi Ex yugosloveni dobro znamo gdje vodi glasanje za stranke sa jakim nacionalnim-etnickim osjecajima.
I sad se otac javlja, grozi se nad zločinima svoga sina i poziva ga na samoubojstvo. Gdje je bio zadnjih 16 godina da ga usmjeri u životu, mislio ga odgajati telefonskim pozivima svakih 10 godina?! Ne opravdavam ovog monstruma ali se i gnušam nad ovim lažnim moralistima. To je donio taj zapadnjački stil života - da ti je šćene preće od djeteta. Veći mi je monstrum otac od sina.
\"Ljudi\" liječite se, vrijeme je, ovo vam je zadnji voz i šansa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KRV NA KRSTU sta drugo nazvati isto kao sto su Spanci istjerali i pobili muslimane u Andaluzij i zauvjek ih istjerali, al ostale su gradjevine da svjedoce... Sad se naso neki krvnik to radi na svom narodu da pokaze svoj bjes prema muslimanima..
beli je sinana sluso,ko ne bi ubio kad njega cujem
j.... mu ti mamu,sto si ga pravio?
LOL, pa sta si sad naso pricati nisi vidio sina 15 godina, ja bi se poklopio! Mora da se bavi nekim biznisom pa dize sebi rejting..
Lux Aeterna - prejaka melodija, ja cu sad je slusati kad budem tukao zenu
I sta si s time mislio reci?
prejaka pjesma, jedna od mojih omiljenih
slusaj me prvo kurdi su muslimani arbidcino :),,, a drugo... nije problem u ljudima sto hoce da islam uniste, vec u onim sto dizu islam na noge... pogledaj samo ljude svaki pravi muslima ce dat zivot za svoju vjeru, sto nijedna vjera nece... tako