Osuđen na 21 godinu zatvora
2
Breivik se neće žaliti na presudu
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma da...\"Norveški masovni ubica Anders Bering Breivik\"... Gdje ce u Norveskoj zivjeti krstaski terorista!? Njegov monstruozni zlocin je klasican primjer terorizma... Mevlida proglasise teroristom, sude mu pod optuzbom teroriste...a covjek ranio jednu osobu i to, bez namjere... Ovaj monstrum, krstaski terorist pucao zrtvama sa po dva metka u glavu, aktivirao bombu na sred ulice...i prisise mu etiketu, masovnog ubice... Srecom, pa insani nisu gl.upi, pa su procitali nepostenu i prljavu antiislamsku kampanju koja se vodi sirom svijeta.
Nema pravde na ovom svijetu, nego samo na onom, vječnom. Zato će neko tada uživati a neko patiti.
...on mentalno zdrav? Pa Vi niste normalni!
SMRTNA KAZNA. Da zivi, nije zasluzio.
ja sam glup ko khu.rac i nemojte mi nesto zamjerit!
Eto @senade, vidiš sad i sam koliko su te selefije i vehabije prevarile, i na čije su laži nasjeo kad kažeš da Zapad nikog ne zove teroristom ako nije musliman. Čitaj @senade gornje članke, u svakom piše da je Breivik terorista ili osuđen zbog terorizma.
Na tom linku u članku od \"Associated Press\" kaže: \"court found the 33-year-old right-wing extremist \"guilty of terrorism and premeditated murder for the twin attacks on July 22 last year...\" http://www.google.com/ho stednews/ap/article/ALeqM5hS AuxnTVEaOVOVrWHJ3VIw37u2Cg?d ocId=2328f87993af4bdab974f8c 9e0cfc676 A evo i vijest iz Australije na donjem linku, u kojem kaže: \"Anders Behring Breivik guilty of \"acts of terror\". http://news.smh.com.au/breaking-news-world/breivik-gets-21year-sentence-in-norway-20120824-24rq8.html
Eto članaka, čitaj: \"...convicted Breivik, 33, of terrorism and premeditated murder and ordered him...\" http://thechronicleherald.ca/world/129532-breivik-deemed-sane-sentenced-to-prison U naslovu: \"Norway mass killer declared sane and convicted of terrorism\" http://www.belfasttelegraph.co.uk/news/world-news/anders-breivik-verdict-norway-mass-killer-declared-sane-16201987.html \"Behring Breivik was declared sane and sent to prison for bomb and gun attacks...\" http://www.google.com/hostednews/ap/article/ALeqM5hSAuxnTVEaOVOVrWHJ3VIw37u2Cg?docId=2328f87993af4bdab974f8c9e0cfc676
Evo clanka iznad ...pa nadji da li se igdje u cijelom texu pominje rijec terorizam... Takodjer nadji bilo koji cloanak o Mevlidu, pa ce svaka peta napisana rijec biti ili terorista, ili terorizam...i to veoma cesto sa prefiksom \"islamski\".
Da ga niko u zapadnim medijima nije nazvao teroristom ? Ne samo što ga od početka zovu teroristom, već je i osuđen zbog terorizma. @@senad, čitaj ovo: http://www.klix.ba/vijesti/svijet/breivik-se-nece-zaliti-na-presudu/120824192/komentari#komentar-2074007 Ili drugi komentar odozgo.
U kom svijetu i vremenu ti zivis ? Kao sto Jehovi svjedoci kazu \"Probudi se ! \" Ako ocekujes da ce zapad da osudi kao teroristu nekog ko se bori protiv islamizacije ti si veci ludjak od tog ubice... Dobro je da ga javno (jer iza zavjese to mozda i jesu) nisu proglasili kao krscanskog junaka i dobrovoljnu zrtvu u borbi protiv islamskog terorizma koji prijeti svjetskom miru i egzistenciji.
Nije stvar da li su ga osudili, na kolik...vec je stvar dvostrukih arsina... Ovaj monstrum je ubio i muslimane i krscane (za druge nisam siguran)...nacin na koji je to sve izveo je klasicni terorizam... Ali i nakon svega, niko ga od zapadnih i evropskih medija nije nazvao teroristom, niti njegov monstruozni cin, terorizmom...u tome je poenta. Opravdano se postavlja pitanje da je neki musliman u nekoj arapskoj, tj. muslimanskoj drzav (tipa, S. Arabija, Kuvajt, UAE, Pakistan,Egipat( i pob.io 100 muslimana-krscana-jevreja kako bi skrenuo paznju javnosti na rastuci broj krscana-jevreja koji okupiraju njihovu drzavu...sta bi vlada te drzave ucinila!? Istog bi odmah proglasili teroristom i osudili ga na smrt...
Lik norvezanin ubio tamo nekih sedamdesetak glupih norvezana i onda ga norveski sud osudio na toliko godina zatvora i vi se bunite.. Da je ubio bosnjake ja bih se bunio za nepravednu presudu i za terorizam... Ovako,posto je ubio svoje i ti njegovi si mu sudili,nema razloga da se ko buni... Pa,valjda taj sud zna sta je taj lik napravio i sta je pravedno.. Mozda pola Norveske bi mu dalo i medalju za to sto je zrtvovao svoju slobodu i zivote sedamdesetak norvezana za vise ciljeve u borbi protiv islamizacije i islamskog terorizma.. Ko zna,mozda ga je norveska vlada i platila ili natjerala na taj cin..
Breivik Srpski Patriota
\"..kazao je ubica\" hahaha djeluje mi kao strucna sprema
Ovaj srpsko hriscanski terorista i genocidas se nece zaliti za presudu, pa kako ce se zaliti kad ce biti u hotlskoj sobi s pet zvjezdica !!! Ni smrtna mu kazna ne bi bila dovoljna !!!