Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nazalost ovako razmislja 90% svjetske elite koja vlada svijetom. Anti islamska ideologija nije novost. Postoji od kada postoji i islam. Samo sto nikada nisu objasnili zasto tolika mrznja prema islamu. Bolesno al izdrzo je Mujo i gore..
Masoni, cionisti, cifuti su uzrokovali 99% zla u istoriji covjecanstva, a opet je islam neprijatelj broj 1 u svijetu. KAKO????
Napiso je \"molicu boga kada budem bjezo od policije\" i predstavljao se kao srednjovjekovni vitez koji se bori protiv Islama. Znam da ti ide na zivce, ali ovaj je krscanski fundamentalista, osim drugih stvari.
POSJETITE http://www.youtube.com/user/TheExpedio
STOP krscanskom fundamentalistickom terorizmu nad ljudima!
jel vama ovaj lik izgleda kao da je nacrtan, kompjuterski ili tako nesto??? ovo opasno smrdi
kršćansko-krstaški fanatik i terorista..u.bi.ti govnno maljem u glavu !
@stoke VIDIMO I DOKLE NAPRIJED...
Sax u akciji - Mrzimo sve što nije muslimansko.
Stoke jedne, krscanski fundamentalizam je izumro sa krizarima i srednjim vijekom. Za razliku od Islama, krscanstvo je islo naprijed.