Teža i veća od prethodne
0
Breivik pripremio još jednu bombu za napad
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
udata je ona majko al je ludo ludo volim kazi majko svome sinu kako tugu da preboli
Interesantno-\"autor napada\",\"napadac\"-zasto niko nije napisao TERORISTA !?
al on nije terorista za nih su samo muslimani teroristi
jel´vo euro katolicki terorista
JEßO IH ON VIŠE, MONSTUM SE FOTOGRAFISAO KAO DA JE MANEKEN, NAPRAVIO ZLOČIN I SADA UŽIVA U MEDISKOJ PAŽNJI. UßITI SMEĆE !
Niko nikad nije spomenuo da je ovo KRSCANSKI TERORISTA, vecinom je monstrum ili ludjak
Prvi uslov da bi te nazvali teroristom, moras biti musliman !!!
Pa sam on je rekao da je nakon prvog napada 90 smatrao da ce biti mrtav i sad uprkos tome isplanirao i drugi napad :/ malo bolesno i nelogicno.
BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
pozeljno je da je sto veca,jos od ulagana vam treba kamion i detonator i naravno dobar cilj:)
Ovako, prvo sta vam treba je AMOIJEV NITRAT Da bi mu se pojacala osjetljivost, koristite tekuce eksplozive (dizel najjednostavnije) i deri. Ok, amo sad o proizvodnji. U nas ima za kupit gnjojivo KAN, sto znaci kalcij-amonijev nitrat. Na hrvatski, rijec je o pijesku dodanom amonijevom nitratu da bi smanjila mogucnost eksplozije i njegovu uporabu u teroristicke svrhe. Ponavljam, smanjila. Uzmete kilo KAN i sipate ga u litru vrele vode, i to kuhate 10 minuta. Mirisat ce vam po amonijaku (ocito). Nakon 10-tak minuta, ulijete to u staklene boce ili zdjele preko gazi ili krpa (dakle filtrirate), ponovite postupak toliko dugo dok tekucina ne bude bistra, stavite to u hladnjak, kraj mamine pite od jabuka (ako vam grune, imat cete pitu od amonijevog nitrata, mada vam to nemoze puknut nikako). Dobit cete kristalice koje stavite u pecnicu i grijete na 110 stupnjeva (da ispari ono vode sto je ostalo).
ma daj,, u kojem to filmu je Anders terorista`== ( jos arijevski plav
Zasto niko od medija nasih ne govori d aj e imao n a raspolaganju 6.000.000 kr. (6 miliona kruna) tj. 1.5 miliona KM....?!? Dok mu je plata bila bagatela.. Dobijao je pomoci od svojih sunarodnjaka norvezana Svi su ovi norvezani isti, zna se ko su bili vikinzi davno.. krv nije voda..! Svi pisu da je on nacionalista i extremista.. niko neceda kaze da je terorista..!! Da je kojem slucajem bio Musliman bio bi terorista i da nije nikoga ubio!!
naravno,samo sto to ne sapira ni blizu one tvoje.
samo ovo : KRSTASKI TERORISTA !!!
ma sve su to samo price ;)
ovog tipa ko da obradjuju u photoshopu svaki put kad objave sliku...kao da se trude da izgleda kao nevini andjeo...