Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
-A sta bi bilo danas da je neki arap to ucinio ,to bi brujalo islamski teroristi ,a zasto sad nekazu kriscanski terorista ,to vjesto izbjegavaju.
Breivik nije nuracunljiv jer je UBISTVA SISTEMATSKI PLANIRAO kao i knjigu koju je objavio. Iza njega stoji manja grupa terorista definitivno...da ne obrazlazem..
Andreas Breivik deserves to die. Čudno, ali istinito: Norveska, kao nenaseljena, hladna zemlja koja bi trebala biti sretna zbog imigranata ima ovakve sugrađanine.
If the person who killed 90+ people in Norway was a Muslim, the Press would have declared him as terrorist and the act as terrorism. For now, he is just an \"Assailant \", \"Attacker\" (Reuters), \"Gunman\" (BBC, CNN & Al Jazeera). Looks like \"Terrorist \" is a name reserved for Muslims??? . The US Dept of State calls it an \"Act of violence\" (not an \"Act of Terrorism\" ).
moze li mi neko objasniti sta ce biti s njim kada zavrsi 8-sedmicni pritvor, ako se optuznica dize tek krajem ove godine ili 2012 ?
neuračunljiv je onaj ko kaže da je neuračunljiv
-Eto vodi ga kuci ,Yebo ti on --m.a.m.u---!
zato sto ovaj nit je rekao da je pocinio zlocim u ime krscanstva, nit znamo da je krscanin za razlikui od npr al-qaide koja otvoreno propagira da su njihove akcije u ime islama
Neuračunljiv a brani se
Objesit ga treba -- cijena tor.ba
prdrdstavnik ideologija srrbofasizma-naccizma-draze mihajlovica- karadzica- milosevica- servijanskih monnstruma-krvoloka...!!! TERORISTA...!!!
Brejvik prddstavnik servije monstruma terorista i ubbica servija===terorizam...!!!
vidi mu face, sama govori mlatni me maljem po glavi
BEM li ja necije mame... 75 maraka za struju!!!
on je klasicni terorista, borac za fasisticke ideologije...kao sto su srbi teroristi na pogranicnim dijelovima kosova...cim sve ovakve diverzije vrse pod nekakvom idelogijnom to je teroriza,,, nikakav on monstrum nije, nikakvi ovo incidenti nisu, ovo je cisti terorizam!
pa svi smo mi u pojedinim trenucima neuracunljivi al on je ovo planski uradio kao sto je i sam priznao tako da nema sanse da je neuracunljiv