Uspio Mengeleov bolesni plan
0
Brazilski grad pun plavokosih blizanaca
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Akademika sam napravio ja ukrstanjem njegove mame i bradavičaste svinje.
Jebi ti mene ako on ne tipka iz Brazila :P
@akademik wannabe: a da nije tvojoj mami mengele upravo ovo ucinio, samo joj i malo vise \"pomogao\"? dao joj i spremnu pride, a? sve mi se nesto cini da jeste :D
Glup clanak. Poznata je cinjenica u medicini da koristenje hormona za povecanje sansi za postizanje trudnoce cesto doprinese zacecu blizanaca pa cak i trojki. Ista mogucnost se povecava i prilikom vjestacke oplodnje. Ako je Mengel pomagao zenama da zatrudne nevjerujem da mu glavni cilj bio zene radjaju blizance vec da zatrudne uopste. To sto svi imaju plave oci vjerujem da je izvuceno iz konteksta da bi se potvrdila neka kvazi teorija.
mudjahedini sta je smijesno? Ne daj boze da je vama neko nesto slicno ucinio, srali bi 100000 godina o tome, nista drugo nebi radili, nego smrdili i srali. isto tako, ne daj boze da ste vi u mogucnosti uradit nesto slicno, jer bi sigurno uradili i ponosili se time, gamadi pogana.
to se zove reproduktivan covjek :)
Uzas
hahhahahahaha nek naprave Big Mengela Brother hahahhahaahahhaah