Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bill Gates je pravi covjek,za razliku id ostalih bogatasa,on je svoj novac zaradio i bar pomaze siromasnima.
za dsugd a 20.04.2011. u 12:12 Bill Gates je pravi covjek,za razliku id ostalih bogatasa,on je svoj novac zaradio i bar pomaze siromasnima. Moras se malo bolje informisati kako je dosao do novca , prevarom IBM od te prevare je krenuo razvio MS ... a u \"novije\" vrijeme i Apple !!
Da nije bilo ovog covjeka K . U ;: ra : c bi sada tipkao i ostavljao svoj isfrustrirani komentar
MONOPOL
RE: Ze Cuj kakve veze, pa bitna je mutnina vode u Brazilu jer se direktno izrazava na posljedice ekoloske katastrofe koja bi mogla da se desi posredstvom Microsofta i imlicirajuci tako moguce relevantne i inertne dogadjje koji bi se zavisili od pokretanja istog samo na aludirajuci sistem stvarnih jedinica. Ako Vam X.Com treba novinar tu sam.
Gates namjerava smanjiti svjetsku populaciju za 10- 15%. Pozdravljam odluku brazilske vlade !
Rio Negro (Crna rijeka) duga je 2.253 kilometara i druga je najveća pritoka Amazona. Zbog značajnog prisustva organskih kiselina, voda rijeke Rio Negro je crne boje i relativno je providna. STVARNO NIGDJE VEZE S MOZGOM,A KAMO LI S TEKSTOM.ŠTA JE PISAC HTIO DA KAZE!??????
Moj Bille, ne gine ti kupit Crnu rijeku pa ko hadzija krstariti
NO GINUINE
gubitniku je svak kriv sem on :D vazda bilo prvo pravilo ljudske psihologije :D
Uzimam kesu , uzimam papir , gledam ...Bill Gates... Šo je ba najgore niko mi ne vjeruje........
Eksploatišeš radnike i još krstariš kapitalisto, a? E neće moći u Brazilu.
Bill gates , djaba ti sve kad te ceka dzehenem...posto ne vjerujem da ces uzeti islam