Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Pomilovaće" njega u zatvoru već prvu noć.Vidi se na njemu.Da je osto 2 dana duže u materi bio bi žensko.I stavili ga na povjerljivo mjesto.A žensko nemere šutat pa ga j...
Zna on da će biti redaljka nad njim pa daj da se izjasni ko žena (mada i izgleda ko žensko) ne bi li ga prebacili u ženski dio zatvora, ali i tamo će biti nagužen.
Koji im je đavo više sa pederima?? Jel' to nova moda? Ovaj peder, onaj peder i onda slike SFF-a na kojima je jedno 75% pedera, plus mali Backović, kao frontman. Mislim, nije da mrzim pedere, kao drugari su super, ali ova moda će uskoro postati zabrinjavajuća..
...ti bi u ribolov, a zamalo pa niđe riba ? :))
Danas sramota biti heteroseksualac. :r
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Mozda ti Wentwort Miller navrati u posjetu
Mozda je ovo samo finta, zeli da ga prebace u zenski Blok zatvora. Ipak valja nesto udarat sljedeci 8 godina. :)
On je homoseksualac ako niste znali.
@derpeThe Vidiš, svako sazna o nekome ono što ga interesuje. Nek' si se ti za to raspitao. :P
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Ljudi bez muda i časti
Jeli uopste citate svoj clanak? *porucila *dodala *njegova klijentica Sretno joj.
kad dođeš u zatvor želja će ti biti ispunjena, svakako ćeš biti zguza.
picketina klasicna