Bob Dole u Wall Street Journalu
0
"Bosna i američka posebnost"
Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srbine pa sta cekate koja vojska jel ona 93 sto je bjezala kad smo se naoruzali aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sto se ismija.......bam zaboli me taki sto oni hoce bosnu u nato procitaj sta kaze bob dol eto ti teksta na sax_u meni je bitno da oni hoce bosnu sto prije u nato al sto zaboli meeeeeeeeeeeee....usmjeri paznju na bit a to je da nema parcanja bosne ili dobijate po nosu....moze rat al u granicama bih ako se srbija umjesa saljemo tomahvke.....a u granicama bih is kar acemo vas za mjesec dana
Pusim po kucama!!! Vrlo povoljno i jeftino a moze i za djabe ali samo mojim muslimanima. Oni vlaski i ustaaski mi smrde al djavo da ih nosi, dobro mi uvijek plate. Marka po marka, nabere se, .ebi ti to. BiH4EVER Hvala za ustupljeni prostor za reklamicu. Staces, odneceg se mora zivit.
Nestalo mi boba! imam jos samo onih zelenih od kojih mi se spava...
Cujte b alije ,mi srbi jednostavno ne zelimo da zivimo sa vama.Zakucace kad tad sloboda na vrata.Ne znam nijednog srbina koji zeli da zivi sa vama u istoj drzavi.Shvatate vi to? Raspisacemo referendum,staviti vojsku na granicu i to je to.A sta cete vi? nista!!!
Jesi pravi jesi, ali konj sa velikim K.
@ok Decko,bojim se da si zamijenio teze.Nato se u sustini bori protiv takvih kao sto si ti,s tim da mu ovaj poligon odlicno sluzi kao paravan i negacija toga! Jedini razlog zasto Ameri i nato ne zeli da se bih raspadne je taj da bi sa raspadom iste dobili nezanemarljiv broj potencijalnih terorista,a u tu svrhu mu hrvati i srbi sluze kao anti-teroristicki osigurac.Cudno zvuci?Jos cudnije od tog je da ti bracu rokaju po iraku i afganistanu a ti lizes dupe natou.
bosna je americki nacionalni interes....je bite se srbi ulazimo u nato...poslije toga nemoj da nas nervirate ako nam samo pokusta zivce izvaditi poslacemo flotu na vas...opet cemo beograd tomahavkom gadjati....jos malo pricajte o nezavisnoj rs i onda vise ni pricati necete smjeti...ni banja luci jasnooooooooo.....volim ameriku volim natooooooooooo...
@pipo @lazni pipo Genocidni monstrumi se lazno koriste mojim imenom ne slusajte raja ovu dvojicu ja sam pravi! BIH4EVER
raja, bez brige, uskoro ce genocidna tvorevina bit ukinuta. samo malo sabura da se mogu podici pare koje je haris orocio u turskim bankama ni manje ni vise do 2012. nije to haris uradio za sebe nego za bosnu. pun sam nade da ce biti bolje. jos dvije godine trebamo zivjet od kamata a cim ce mogne glavica podici genocidasima ce doc kraj. samo sabur BiH4EVER!
Genocidno fasisticko krvolocno zlocinacko ubaceni elementi pokusavaju da me zavade sa samim sobom!Cujte krvoloci kunem se 11.septembrom nikad me necete zavaditi sa samim sobom! BIH4EVER
@Neum ponosi se Hercegovinom imas s cim al ona je zemlja nasih pradjedova,tak da kad neko voli Hercegovinu u isto vrijeme voli i Bosnu,AVE Neum Ave Bosna i Hercegovina! @LAZNI Pipo MOzes ti svim Bosancima i Hercegovcima brisat cipele jer mi ne nosimo opanke!Naravno i Neumu! BiH4EVER!
E mozes se popusit na to vino sto imas u Hercegovini.
@neum Ne treba nama hrvatski neum imamo mi tursku i tursko more!I nisam retardiran samo da znas da ja jedini u selu imam osnovnu skolu.Genocidno fasisticki monstrume!
Ovo je bas ovako kako kaze Bob Dole,i svi mi to znamo,ali Evropa je u fasistickim govnima i njima je u interesu da sto vise imaju sranja na svom terenu kako bi njihovi politicari kao imali posla u toj BiH.. EU je organizacija koja je pokazala 1992 na kojim temeljima je zasnovana i kako funkcionise.Amerima je opet vise vjerovat nego Evropljanima.
Ponosna moja je zemlja, Hercegovina, Hrvatska gruda nam sveta, vec tisuc ljeta... Nedam te nikom Majko, Hercegovino, Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino... http://www.youtube.com/watch?v=I3z17ttoAEE JE-BEM TE BO-SNO! :))