Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretna je, pametni roditelji su je odveli iz BiH na vrijeme. Sada bi bila na birou i slušala monologe političara da nije završila fakultet koji je neophodan na tržištu rada.
Preslatka! Krasne vijesti!
to je ona koja jede gona, svaka joj cast
@.,ti ces nama govoriti gdje nam je mjesto i ko cemo biti? Zapadna Bosna je nasa, zapamti, dovoljno nas je da ne dozvolimo vehabijama i kojekakvima da se vuku ovuda, doduse ima ih grupica. To je nasa dijaspora. Htjetli ste da svi odemo? E nije moglo, pokrali ste nam imovinu i Agrokomerc, vrsili zvjerstva nad nama a mi ratni zlocinci? I postijali su izbjeglicnki centri u Hr, Batnoga, Turanj, Kuplenkso u kojem smo vam ostavili lijep naptpis \"Vraticemo se kad vam pamet zatreba\". mi cemo svoj kraj opet uzdici iz pepela kao i nakon Cazinske bune za koju jamacno nika dnisi cuo. Nece meni nikakav Izetbegovic govoriti sta sam. Dovlacili ste nam 1996 kojekakve sumnjive likove, potjerali smo ih i SDA JE izgubila vlast. I te je izbore lazirala. Raspitaj se malo, na prvom predratnom skupu SDA u VK, ko je bio kandidat za predsjednika? Nije Izetbegovic, nego ste legitimno ozabranog predsjednika otjerali iz Sa prijetnjama smrcu. I mnogi Srbi i Hrvati su glasali za njega tada.Izaci ce istina
I ŠTA JE SAD IMAM OD TOGA ....!!!!!
ma ne znam ni cemu ovo objavljivanje vijesti.koje mi koristi imamo od uspjesnih ljudi u inostranstvu....bas nikakve.tamo zive i rade onda posalju svoje slike sax da se to objavi kako su oni uspjesni jer inace ko bi znao za nju...i eto to je to.
Babo ti bio izdajnik ove države, halo glupani ona nije ponosna bosanka i tako se ne izjašnjava.
i ja bi je izabrao u svoj dom
Svaka pohvala pametnoj i lijepoj dijevojci,samo naprijed Anesa.......
ew kladusa people...i wonder how she got in the office...her degree ? not? lol she knocks on the door and makes appearances and that\'s what people think that she cares...and of course she is a democrat of course she would win....iowa is full of bosnians as well.....logic ...but still she isnt anything to admire...just saying.
Ponosni smo na tebe...MOLIMO te da nezanemarujes SVAKI poziv bosanaca za tvoju podrsku...Budi, ali B U D I chestitam...
Ljepota zagarantovana samo u Americi? Hahahhaha svašta Pa od prosječne plate tamo se i stignu uraditi zubi, ili na kredit, ovdje je to malo drugačije a ne treba se smijati onima koji trenutno ne mogu priuštiti. Sjetite se nekih drugih trendova što dolaze iz usa poput pretjeranog tena koji je tamo popularan ili pretjerano bijelih zubi koji svijetle u klubu lol
Možda cura ima dvojno državljanstvo, ne znate a pričate, i za ove koji govore \'bosanac\' a ne bošnjak, očigledno niste dobro upoznati sa historijom svoje zemlje, taj naziv je puno stariji od naziva \'bosanac\' i \'bosanka\', uostalom kako očekujete da se hercegovci opredjele na izborima, kao \'bosanci\' pa smiješno...
Ako je imala 10 godina kada je otisla onda se rodila u Jugoslaviji a posto je uzela Americko drzavljanstvo nije vise ni Jugoslovenka ni Bosanka.Bez obzira cestitke.
Lijepa kao i sve bišćanke..
MA I JA BIH GLASAO ZA NJU KAKO JE SAMO SLATKA
@zile, Gasinci su blizu Djakova, Kuplensko i Miholjsko su blizu granice. Go, Anesa, go! Ponos svog naroda i kraja!