Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pročito ja ovo sve, jesam Boga mi.
I koja je pouka??
Ko jebe sta dijaspora misli :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne mogu da vjerujem sta radi ova Amerika i UN... Ovdje nije pitanje da li je koristeno hemijsko oruzje - vec ko ga je iskoristio?? Njih samo zanima potvrda da je koristeno - a oni ce automatski okriviti Assada.
A ti imas drukcije informacije?
@ svemirac Nemam ja drugacije informacije - ali ocigledno da nemaju ni oni. I to je ono sto se treba istraziti. Vidis da ih uopste ne zanima nformacija ko je iskoristio hemijsko oruzje. @ lik Pobunjenici upravljaju nekim dijelovima Sirije - sto vrlo lahko moze znaciti da su disli u posjed tog oruzja. Osim toga, bilo je dosta prebjega, pa su i na taj nacin mogli doci u posjed istog. Hajmo malo logike - zasto bi Assad iskoristio to oruzje u trenucima dok dobija rat - a zna da to automatski povlaci ulazak SAD-a u rat ?? Nema nikakve logike.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
haj nam ukratko prepričaj
Dijaspora nam obraz svijetli... da nam nije dijaspore usmrdili bi se poput hutova blata...
Bosanac i švedanin objašnjavaju...... tako vicevi počinju
Koja je POUKA, poruka...? Da se zbuni stanovništvo pred popis. NE POSTOJI bosanac u Ustavu. SRBIN, HRVAT, BOŠNJAK
I tad je bio neki Ustav, važeći. Po ovom, VAŽEĆEM je dečko iz članaka Bošnjak.
Vidi mu se na ocima da je americki supcic. Sto nije dosao u BiH i istrazio o obogacenim uranijom USA koji je izbacivan na okolna brda i planine po bosni koje su ameri bacali toboze gadjali srbe, a unistili i srbe i bosance i hrvate koji sada radi njih oboljevaju od karcinoma ponajvise.
Svakako treba pročitati intervju znalca ovih područja Z.Dizdarevića, data listu DANAS, GDJE IZMEDJU OSTALOG ISTIČE: "Nisu uopće zanemarive, naprotiv, i analize stručnjaka za kemijsko oružje. Više je svjetskih znalaca za kemijsko oružje izjavilo tim povodom ovih dana istu stvar: način na koji su na većini TV-postaja prikazane stvari naprosto vrijeđa ljudski um i inteligenciju. Uz ostalo, budalaština je da toliko otrovanih kemijskim oružjem leži na rukama doktora i civila što su ih donijeli u bolnice koji nemaju ni zaštitnu masku, ni gumene rukavice, ni bilo kakvu drugu zaštitu, te šeću desno-lijevo. Onaj koji išta zna o kemijskom naoružanju, zna da ni trava ne raste najmanje 72 sata na mjestu gdje je ono palo, a kamoli da se može tako nezaštićeno unaokolo kretati. Da se ne govori i o nizu drugih tehničkih detalja."
A svijet će k'o i uvijek da kaze "boli nas k", i zasuće maksume hemijskim oružjem.
http://www.cestitkeza.com/
Istina nas je lako potplatit... Haj mu vjeruj ;)
ljudina
Šahoviću , daj zakujah , reci da su bacili Kinezi
Jadni Bosanci gdje god ode rat ga nafata..!
Eh hajmo mi sada sa teorijama zavjere ;-)
Dženane,nemoj samo lagati i vse će biti dure,dobro se zna odkud je stiglo...
Bosanac i Hercegovac i Svedjanin ce saopstiti svijetu......
Zezam se, druze, zezam. Ti si pravi Bosanac. Nekad za nekoga napisu Bosanac i Hercegovac, pa se rugam.