Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa postavite ih trojicu, četvoricu i mirna SA! Tako je i kod nas, pa mirna Bosna i Hercegovina.
meni je iskreno žao što nisam u mogućnosti da učestvujem u ubistvu ovog izraelskog psa
sejtnu se prodali, koga zanimaju ovi dzuturumi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sve ovo ljudsko smece koje je neko nekad postavio za kraljeve, treba brate smaknut. Ne samo za dobro naroda Saudijske Arabije, nego i Arapa u cjelini. Ovo su uz Ameriku naravno, glavni proizvodjaci tzv. terorista.
Ma za sve Muslimane u svijetu, ovi su davno izgubili "kompas" i skrenuli sa puta istinskog Islama i vrijednosti koje isti promoviše (skrušenost, umjerenost, skromnost itd.)! Divi bolani samo koliko troše i na šta sve bacaju pare...umjesto da budu "prvaci" Ummeta i da nas vode i budu primjer svim Muslimanima oni najveći materijalisti i "kolaborateri" sa zapadnim teroristima i agresorima!!!
Neka stave onog čifuta netanjahu-a , svakako mu se ovi ulojeni, odvratni arapi klanjaju, pa nek se ozvaniči javno ko vlada Saudijom
ja im predlažem da uzmu Sejdića i Fincija tako će i nas riješti belaja
Citao sam nedavno da jedan od Sheicka iz kraljevske familije ima devetnest zena I da mu najstariji sin ima odnos sa jednom od maceha koja je rodom Iz Indonezije I jedna je od najmladih zena tog Sheicka, svog sina je odvojio od porodice a za zenu roditelji vec cetiri godine pitaju za nju i ne dobivaju nikakav odgovor...
postavite kamilu.... niko neće ni primjetit
Zvao me Kralj sinoc... rekao je da se dobro osjeca te da nije potreba toliku prasinu podizati.. i jos je dodao... smiri raju na klix.ba , ja idem dalje.
Poslace him Bake sekretara Zuku i mladjasnog Kaplu,da him se nadju u tranziciji!E,onda ce kaplan opravdat pare za odvojen zivot!
"On nije pravi princ, njegova majka je bila robinja, a postoje druga braće koji su kompetentniji."....... U kojem vijeku ovi žive? Džaba i pare i zlato, kad je um zakovan u primitivizam i vječnu pohlepu..
poserem mu se u bradu
meni je iskreno žao što nisam u mogućnosti da učestvujem u ubistvu ovog izraelskog psa
JA ZNAM KO CE NASLIJEDITI PRIJESTOLJE : KRALJ "DZON" ABDULLAH "SNOW'' AL SAUDA XD XD XD
ZABORAVI REC,IMA SALEM 2 MEJTEFA,AKO TO ISTA ZNACI
EO PITA U MENE BRAT SALEM,MOZE LI ON KAKO?
opet šiitska bagra nekažnjeno pljuje po muslimanima!
muslimani ne pljuju po Bogu ...
Saudijska Arabija je nezvanično 50 i neka država USA
Zasto brisete postove....zive u Londonu i Etiopiji...imaju novac i najmanje ih je briga za Islam....licemjerje do Amerike...