Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa za te pare su mogli cijelu sumu ponovo posaditi jbt ...
\"Stablo će biti isječeno na nekoliko dijelova, sredina će se izvaditi,\" kako bi se sačuvalo? Znaci ajmo ubiti Abdulah Sidrana isjeci ga na komade izvadit mu iznutricu, sve kako bi ga sacuvali.... Koja logika..
trosak:::japan je jaci od svicarske ako nisi znao i oni su svoje smjestili sve nema kod njiha beskucnika potrazi malo po netu pa ces da vidis sta su sve dobiili
Da te upitam... Jesi li svjestan kakve posljedice ovakav potez ostavlja na jednog ponosnog Japanca? , Na njihovu djecu i buduce generacije,,pa ljudi oni pobjednicki duh grade u beshici, a ne ko mi kad nam se desi..i to jedva!!
sredstvima za \"prezervaciju\" ja jesam ljakse i nepismen ali ovi...počeli i drveća u kurtone trpati
Razumijem sve zasto i zbog cega, sjecanje, uspomena, istorija, , nostalgija, dokaz, atrakcija, turizam, itd. itd. itd., ali toliki novac potrositi zbog jednog drveta koje je i ovako i onako trebalo zavrsiti kao i ostalo drvece (sravnjeno sa zemljom i negdje u pilani poslije), to ne razumijem... Mislim da ima vaznijih stvari, pogotovo u Japanu (npr. sagraditi domove, recimo od drveta, ljudima koji su ostali bez svojih kuca), u koje bi se toliki novac mogao uloziti.
svaka čast
...kod nas bi završio u bubnjari...