Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
23 novembar 2009 Beograd - Srpska crkva pokusava da sakrije uzrok smrti i bolesti patrijarha srpskog Pavla medjutim kako saznajemo Rasim Ljajic je dosao do informacija da patrijah srpski Pavle je verovatno bolovao od bolesti AIDS koju mu je preneo Pahomije prilikom pricescivanja.
@ironik Od vas srba niko nista vise ne trazi, pa ni sa nam vjerujete. Ja srbinu ne vjerujem ni kad je svezan lancima, opet ga vezem. Pa kasnije opet jos malo, zivotinja je to. Hoce se otkinut.
Ironik kolika god tvoj ljigavi mozak se protivio pitanje je zasto i sta rade ti agenti i sve strane trupe isto ko i srbijanska vojska po bosni hrvatskoj iraku afganistanu pa pic vam materi vi ste teroristi kojim se nemoze i nece nikad vijerovati pljackate sve sto je muslimansko da vam nije toga pokreoali bi stoko
Hahaha, happy new year motherfuckers!
ma nemoj tako ironik !! nego haj da se nadjemo na sastanku imam ti ja dati podataka o ballyju. haj dodji nemoj se plasiti..
jos jedan od milijardu dokaza da baliyi ne mozes vjerovat. a glupi amerikanci opet nasjeli.