Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onda ce se desiti scenario,iznenadni uragan ili tajfun zadesio taj i taj grad.. To je inace posljedica testiranja! Žalosno
Odakle im OLED TV?
Nije OLED nego QLED. OLED je sasvim druga tehnologija. Kupili u Kini.
Vjerovatno fotografija iz jucne koreje ili negdje drugo iz azije.
vratimo se mi ozbiljnijim temama poput nacije, religije, fudbala .. pustimo indijance da se rokaju atomskim
ili megatona, ili nije hidrogenska. klix, odlucite se.
Ako Kim baci bombu npr. na J.Koreju ili Japan i pobije pola miliona ljudi baš me interesuje šta će ovi njegovi branitelji tad reći. Dal će opet nekako Amerika biti kriva. (ne zalažem se za intervenciju nit vjerujem da je moguća, ali situacija je opasna, diktator sa atomskom ne zvuči dobro, mada nije ju ni Staljin bacio kad je bilo najgore, valjda neće ni ovaj luđak)
Naravno da su Amerikanci krivi traže guzici čepa i provociraju
70 kilotona, pa to u džep stane...
kim joun un spreman za 70 puta jaci bum
Ma briga me vise. Nek se medjusobno raznjesu budale.
Lažu bila je barem duplo jača