Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JA SAM KRALJ
Ovo je homofobicno i ne moze biti iznijeto u medije. Ipak mislim da nije htjeo uvrediti gej populaciju koje ima mnogo u Italiji, nego samo nije razmisljao sta prica. Kod nas se kaze hlupeta!
pa ja se slažem :)
tako je kralju.. sve to treba po kratkom postupku... pe.deri , jos kao nesto uvrijedjeni... u pm.. uvrijedjeni su oni u mozak... sad cemo poslati jednog koji se bori na Bozijem putu da vam donese pokolon u udruzenje...:D
@rizi Ti si sigurno frustrirani pesko koga je istina pogodila. Hajde mi reci sta osjetis kad ti ga trpa. Mogu \"razumjeti\" onog ko \"trpa\" ali onaj ko prima.
koji kralj:)))
Pa cuj, da moras birat, svakako da ces izabrat mlado pile nego peska. A stvarno, kako se njima ne gadi \"trpat\" masinu u rektum ili nedaj boze primat Bljakkk
To kralju!
Koji je ovo kreten čovječe... Italijanski Dodik... Pazi ti da tebe homoseksualci ne smijene.