Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Može priznavanje Palestine u njenim historijskim granicama , ukodanje nezavisnosti i vraćenje Kosova Republici Srbiji gdje i pripada i naravno UKIDANJE REPUBLIKE SRPSKE , FEDERACIJE I SVIH ENTITETA U BOSNI I HERCEGOVINI tako da konačno imamo DRŽAVU BOSNU I HERCEGOVINU. Sandžak i Sandžaklije nazad u Srbiju i Crnu Goru jer tamo i pripadate.
jos kad bi se neka od ovih usranih evropskih drzava odlucila za takvo nesto..
Ovo najvjerovatnije predstavlja pocetak kraja najgenocidnije tvorevine danasnjice...uz entitet RS, cionisticki genocidasi predstavljaju olicije najveceg zla ovog dijela svijeta. Nadam se da ce u narednoj 2011 ovih priznanja biti i na starom kontinentu.
Onaj Brankovic imas kucu vrati stan, on je cisti ilir bosnjackog porijekla, od bosona, sto znaci nikad pokoreni, slavni pjesacko brdski zracno piramidni bosnjacki identitet, sa genima cistih arijevaca, po fireru i didi, a i poglavniku, bogami. malo primjesa curki al davno bilo pa se izrodilo, kr.ka..cina je bila prije mnogo godina, kad su curki bili ugrozeni, a kasnije i nisu bas. dolazili samo po harac, tj, nisu ni dolazili, jer su nasi domachi morali odnijeti na magarcu kolko im se kaze.i da redovno se oglase sa munare, a nana da poveze mahramu, i to je to.
isto kao i kosovo...dosli i nastanili se, dzaba sto ni naziv sela ne pase sa njihovim, mislim, ne znam kako ce uciti istoriju djeca u skoli, znate, onih dvjestotinjak manastira iz ranog hriscanstva, to vam ´je...sta??? iliri bogumilske crkve, eto, razlikuju se po bradi popova, ovi su imali 2 cm duzi...brk. hajde, molim te. a brankovic, gospodar ´kosova, on je bio sin od onog brankovica vrati stan imas kucu iz sarajeva.beeezi bre.
kako moze biti izraekl vjestacka drzava, kad je isus hodao po zemlji prije 2000 godina, a jevrej je, a ovi muslimani se pojavili kao takvi 600 godina kasnije. Tako tamo ima paradoksa, da se javi neki arap koji tvrdi da ima papire na imovinu stare, recimo, sto godina, a onda se javi jevrej koji ima papire i dokaze da je to u vlasnistvu njegove porodice zadnjih 2000 ili 5000 godina, I sta sad? Nekim migracijama su jedni potiskivali druge. Tako je to islo, a te migracije su utoliko znacajnije sto je tamo srediste hriscanske religije.
sad izrael umjetna drzava, molim te??? a bih nije, ono, da se zapitas, obde se bosnje pozivaju na nesto od prije 2000 godina(gdje njih i nema, osim drzave koja se zvala bosna ili kako vec, pitaj boga), a kad se izrael pozove na nesto sto je staro jedno 7000 godina, jer kad oni slave novu godinu, kod njih je 7000 i neka, a kod bosnji 1400 i neka??? i sad se pozivaju...tako mozemo tvrditi i da je bih nastala prije deceniju i po, zar ne? nemojte biti dvolicni i licemjerni, jednom malo obraza ne bi skodilo.uostalom, sta vi znate o tim prostorima, ili o bibliji u kojoj se prilicno opisuju dogadjanja.
nije tacno da su pregovori o klimatskim promjenama u Kankunu propali, cak naprotiv, ocjenjeni su vrlo uspjesnim i usaglasili su se. Ili mi ne citamo ista novine i ne gledamo iste tv, uglavnom, cuh podroban izvjestaj o teme, opste slavlje je bilo.
aj nek su turci miroljubivo umarsirali na balkan i miroljubivo vas poturcili
Izrael je umjetna drzava koja je stvorena netom poslije 2 svjetskog rata,posredstvom amerike i britanije...stvorena na tudjoj zemlji i tudjoj drzavi-PALESTINSKOJ Nije mi jasno na cemu izraelci zasnivaju svoju borbu i na osnovu cega su zemlje priznale izrael kao drzavu opste???????
okupirao sam ti ja m.a.m.u
Te je teritorije izrael OKUPIRAO a ne osvojio 1967. Druga je stvar ako vi imate neku ideologiju pa time ignorisete svjetski zakon u svom tekstu, nego se vise oslanjate na termine iz filmova.
MERCOSUR nije juznoafricki trgovacki blok nego juznoamerički!!!!!!!
bravo morales! bolivija je u kankunu prošle sedmice odbacila sporazum o tzv. \"klimatksim promjenama\" koji je time propao (po povelji UN treba konsenzus) tako se bori protiv planetarnog zla anglocionizma
Vedrana Rudan - nedo.ye.bana isfrustrirana glupa babetina
@HAHAHAHAHA.... majmune neće im slati marihuanu nego koku (Bolivija je jedan od najvećih uzgajivača koke) Pročitah neki dan intervju sa Vedranom Rudan na DEPO-u o svemu i svačemu, tu se ona osvrnula i na temu Izraela i Palestine te ponovila svoju, kako kaže, najbolju rečenicu koju je napisala u karijeri, a koja glasi: \"Zašto je dim iznad Aušvica vječni dim, a dim iznad Gaze pičkin dim?\" Čovjek stane pa se zapita!!!
Ova priznanja su stigla kao produkt visegodisnjih veza Irana sa drzavama tog dijela svijeta.Malo malo pa je neko od njih u Iranu ili je Ahmedinedzad kod njih.Dobri potezi.