Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne mogu hebdo komentirat a ovo mogu..i ovaj klix je objektivan ko sjevernokorejske novine..
A zasto ovo ne bi trebali komentarisati?
ko je rekao da ne trebamo.pogresno si postavio pitanje..tamo su takodje teroristi ubijali ljude a nisu dali da komentarisemo,zasto?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
boko haram mame vam k.a.r.a.m
Nisam rasista mada mi se čini da ovi crnci nemogu bez kolonijalizma. puno je mirnije bilo dok je europljanin dole upravljao. ili je ovo danas samo posljedica kolonijalizma!?!!?!?!?
sam si sebi odgovorio
bolesnici sta komentarisete sto ne poznajete..Boko Haram je nastao kao rezultat korumpirane i kriminalne Nigeriske vlade..
Hoće li svijetski lideri, uključujći i onog smrdu Natanjahua, marširati zbog ovoga?
Tuga da saka jada naoruzanih ljudi ovako nesta radi ista stvar ii sa islom.
Eleonora kaze: "Efendija imam jedno pitanje za tebe : kako ce biti organiziran khalifat ? I zasto khalifat u sred muslimanske zemlje ( dar el islam)? Zasto khalifat na zemlju koja je vec muslimanska? I zasto mi stalno pucas minuse?! " Kalifat ce biti, naravno, uredjen po casnom Serijatskom zakonu. Sto se lokacije tice, prvo su razmatrali Antarktik ali su onda ipak ustanovili da su muslimanske teritorije, nastanjene uglavnom muslimanima, znatno bolja teritorija za obnovljeni Hilafet, te je Antarktik kao ideja definitivno odbacen ... minuse ti udaram samo kad nesto odvalis ali ti inace vrlo rado dajem likove ! de, potrudi se jos malo, i bice likova na bacanje :-)
Hvala za odgovor. Sto se tice antartika mislila sam da se salis.... Ne znam dal ti vjerujem kada nesto objasnjavas.. Nego imam jos jedno pitanje : jel Ku'ran spominje Khalifat? Inace oko dislikova, ti ni ne citas moje komentare nego automatski lupas ;)
Vidim pustili su te iz ludnice... Kad ces nazad?
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Trebalo bi za ove bolesnike vratit Hitlera par mjeseci.
Ode sve u tri p***e materine.
Ovaj Boko-Haram naprosto čezne za intenzivnim zračnim napadima
Allah je najveci !
Efendija imam jedno pitanje za tebe : kako ce biti organiziran khalifat ? I zasto khalifat u sred muslimanske zemlje ( dar el islam)? Zasto khalifat na zemlju koja je vec muslimanska? I zasto mi stalno pucas minuse?!
Sada ce to neka vijest biti, a sutra vise nije ni vazno, ali zato 12 ubijenih novinara je senzacionalna vijest. Jadan ovaj svijet
Napad na novinare je povecanje poreza u znaku borbe protiv terorizma