Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
El Cartel Hala😂
Ovo zayebancija, a kad je Pariz ili London bude kuknjava mjesec dana......
Klin ce ga preuzeti isil. Dole vladaju narko karteli. Redovno se dole u jiznoj americi desavaju najgora ubistva ali sene prenosi globalno. Bolje se placa islamski terorizam.
@sinjor tačno tako... al danas mediji gledaju na čemu najviše se pare uzimaju... islam u muslimani u negativnom smislu obogatile su mnoge. Čak i kod nas federalna tv bacala svoje kvazi novinare na teren po maoči i ošvama da kače zastave i da to uslikaju , da bi te iste slike prodali otkupnim medijskim stanicama na internetu...
Danas covjek ne moze imati mira i dok sere.
ne bi rekao da je isil, ne napadaju oni u juznoj americi. barem nisu do sada
Lako je po zenama i civilima..Kako vas treba tamaniti sve stakore bez zakona..Teroristicka djubrad, obicne p**ke!
OTISO SRAT I RAZNIO SE
Selfie poš'o po zlu?
jedna prnula i eksplodiro wc kažu oće to
@KSAhunterr nisam ja prno nego neko od njiha