Izbjegnuta katastrofa
0
Boeing 767 sa 230 ljudi prisilno sletio
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fino ga je spustio pajdo, nema sta, svaka cast
Pilot spasio od smrti 230 ljudi
zumbule ti se ne blamiraj...znam da prave greske , al su opet neki vid informacije , a ako ti mislis da znas bolje zasto ti ne napravis web stranicu sa vjestima...sta hocu da kazem nemoramo uvjek pljuvat po necem sto je nase, jer ipak nase je i nemamo bolj.
@zulum ne blamiraj se, citaj pazljivo! ja sam ironicno napisao jer novinar u uvodu pise kao da je varsava u njemackoj, a ne u poljskoj gdje je avion i sletio.
e taj je dobro si my bad
Mevlid zakocio tockove,.... Bogu hvala da je sve dobro zavrsilo, pilotu 5+
odkad je varsava u istocnoj njemackoj. Molim te reci mi koji je glavni grad Poljske.
balls of steel...
Ja radim jedan od najljepsih i ujedno najopasnijih poslova na svijetu....
\"avion koji je letio iz nju dzersija za POLJSKU, prinudno je sletio u VARSAVI!\" varsava inace nije u poljskoj, vec u istocnoj njemackoj... SAKS SMECE NEVIDJENO... komunjare, nepismenjaci. FORUM nula... modovi GADOVI, admin STOKA fasisticka... bitno je ne pisati protiv crvenih kmera /sdp-a/ i protiv islama... pozeljni su i anti albanski (siptarski) i anti sosonski (sandzaklijski) komentari. ;(( NOVINARSTVO nula, nikako i ne postoji... lupanje prazne slame... losi prijevodi, masa glupih i nepotrebnih \"informacija\". GRAFIKA, srednja zalost... preglednost stranice i nekako. MISHEVI, ugasite ovaj portal, spasite se svoje sramote.
Mislis na 787 Dreamliner? Bolje cutati nego bezze mlatiti.
Cestitke pilotu....a nije dzaba ona narodna....bolje se kju/r/ca roditi nego bez srece! ;)
hahaha čuj lot smeće. zato ti letiš sa bh airlinesom, pečena janjetina u prvoj klasi hahahhahaha možeš prozor otvorit u avionu ko u troli :) i btw. pista je za ovo slijetanje bila pripremljena posebnom pjenom za ovakve slučajeve. ko je u avijaciji znat će o čemu pričam.
Meni se nikako ne moze spustiti
svaka cast majstore kako ga spusti ..
koja seljacka firma LOT, poljsko smece... ne vidim nista cudno kad evo svakog momenta pa i sad ima ovoliko aviona u zraku..mislim da se cesce saobracajne nesrece dogadjaju http://i40.tinypic.com/4ki91g.jpg
koke dao dojavu kako pilot da spusti avion,svaka mu cast