Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oruzani sukob je konflikt koji predhodi ratu i moze trajati jako dugo ali nije rat sve dok ne dobije odlike masovnosti itd..
Izreal u suštini ima veći plan, a to je država između Nila i Eufrata (izreal izmedju dvije velike rijeke). U to se možete uvjeriti ukoliko analizirate izraelsku zastavu. Sve dok se to ne ispuni rat ne tim prostorima neće stati, a sve ostalo su špekulacije. Cionisti i njihov plan o izrealskoj državi su krivci za sve. Pozzz.
ne odgovara fasistoidnoj tvorevini Izraelu mir!Njima odgovara nestabilna situacija jer i dalje imaju hegemonističke pretenzije prema ne samo palestinskom teritoriju već arapskom u globalu!To je bolesna ideologija!
To nije sukob, vec Izraelska Okupacija Palestinskih teritorija. Tu cinjenicu mozete potvrdit na stranici bilo koje svjetske organizacije kao sto su UN, HRW, AMNESTY INTERNATIONAL...
ahaa.. sanjaj. nece se bas tako brzo rijesiti situacija izmedju 2 natakerane strane po horizontali, a onda te strane jos podjeljene po vertikali. ma bajka bez kraja.
I mi cemo ubrzo zavrsiti kao i palestinci.