Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izazivaju, pa šta?
Smrdo??? Ajd da si rekao škutor. Pa nije on musliman, ili je možda prešao na islam? A što se tiče teme, pa nestabilnost su izazvali Amerika, V. Britanija i cionisti.
Krstaska nakaza!
KOJI JE OVO S.MR.D.O.
Zionista na servisu hriscanskog terorizma......demokratska terora hriscnana...nad muslimanima............vidjeli smo sta ste svi radili preko srbije monstruma bosnjacima u BiH-i.....pametnom dovoljno.!
krščanski ratovi i dalje traju...nikad nisu ni prestali samo danas koriste moderne metode al je.bo to nego da je nama kakvog dobrog posla za koju hiljadu maraka i sve ti je odmah svijetlo, je.be ti se za sve :-))) odem sebi kupinov nove cipe, tene, oo ono ma milina
Ko izaziva arapske pobune?
Najbolja njegova \"prijateljica\", je najbogatija žena u Izraelu. Haaretz: Radical Islamic groups in Libya will control the power http://qurynanew.com/?p=17572
Kravata okrenuta prema gore, mnogo bolje bi mu stajala.
I sta predlazes? Da uletite vi zapadnohriscanski imperijalisticki kolonizatorski teroristi i ustabilite ih svojom demokratijom? Zivjela demokratija i liberalizam!