Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čim vidiš da CNN nekog spominje svaki dan, znaš da je stvoren s ciljem, ko ga je stvorio i uskoro ćeš saznati zašto.
hoces rec da je cnn lagao kad su srbi napadali bosnjake? pa smradu jedan licemjerni tad ti je cnn valjao a sad cim je kontra ovih islamista odmah vam cnn laze.
JEL TO VAZI I KADA PRIKAZUJU MRTVU PALESTINSKU DJECU I PLACU U EMISIJI, ILI SAMO KADA PRIKAZUJU MUSLIMANE KAO UBICE
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Mediji su najmočniji stvor na zemlji. Dovoljno su moćni da nevine učine krivima, a krive nevinama, ako niste pazljivi navest ce vas da mrzite ljude koji su potlaceni, a volite one koji ih ugnjetavaju.
Bravo mr Malkolm X , bar stavi navodnike jer je to tudja misao a ne tvoja, tako se to radi :)))
bitna je poenta i znacenje a ne navodnici,stavljanje navodnika smatram da se nije desilo ili da je laz,kao vjerujte "medijima" pod navodnicima? a nick ti je super,zlo i naopako :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dabogda vam ISIS u kuci bio svima vama koji podrzavate bilo koji pokolj. Nije vam bilo dosta rata, jel'da? MRS NA MARS PA RATUJTE GAMAD JEDNA
Majkl Hejden je zlocinac u rangu Hajnriha Himlera, kao sadasnji i svi prijasnji CIA sefovi. Oni koji su stvorili ISIS, sada nam pricaju kako su ti teroristi prijetnja Americi i Evropi. Sigurno ih jos uvijek podrzavaju, bar kada je rijec o onima u Siriji. Kada je onaj manijak pojeo srce sirijskog vojnika, za njih su bili revolucionari koji se bore protiv mrskog diktatora Asada. Kad obezglave americkog novinara, onda su divljaci i prijetnja. Onima koji se bogate na nesreci sirijskog, libijskog i irackog naroda, potpuno je svejedno koliko ce ljudi biti ubijeno i kako ce biti ubijeni. Svi visoki sluzbenici americkih obavjestajnih sluzbi su ratni zlocinci veci od ovih sto odsjecaju glave novinarima.
Cekaj malo znaci ipak su Ameri stvorili ovu bandu?
" Novi svjetski poredak" se oteo kontroli, vuče ultra desno i vodi modernom robovlasničkom poretku / to više nije kolonijalizam ili neokolonijalizam/ Pojedini moćnici po agencijama su sada svemoćni!
Ja se iskreno nadam da CIA odnosno Amerika nema nekog velikog interesa za Balkanom, inače smo gotovi. A sudeći po onoj mapi ISIS-ove Islamske države, moglo bi i bit da su Ameri već na nešto oko bacili. Ko će mu znat. Nego gdje da se ispalim, ptanje je sad?
ISIS je cionistička tvorevina.
dakle sad cekamo koju drzavu SAD ovaj put zele "oslobodit", mora da su nasli novo polje ulja ili slicno....
Ne samo da ce napadati nego ce islam na kraju POBIJEDITI ! Allah je najveci, cafiri, spremite se na placanje Dzizije !
ograisao si, potraži nekog da tu uči rukju, kretenu.
ma vidi ti sto cede iuje drhte na sam pomen Islamske drzave ... Allah je najveci !
Nece nastupiti Sudnji dan prije nego u svaku kucu ne udje Islam. to je istina kao i sto je bilo predskazanje da ce Konstatinija (Istanbul) biti osvojena. Svidjalo se to nekome ili ne. A Islam je cist od svakog terorizma i nepravde koliko god mu to inputiraju... Neprijateljima Islama trebaju teroristi, pa ih u toj mjeri i dozirano pomazu.
Liderima zapadnog svijeta, pogotovo SAD-u, je toliko dosadno u zivotu, bukvalno ne znaju sta ce od sebe i silne vojske, pa prave haos decenijama samo da bi izmisljali sebi nove zanimacije. Svijet nije spoznao nista gore od ove zapadnjecke demagogije i demokratije, od licimjernog komunizma i od pravoslavnog fasistickog radikalizma. Bez tih stvari svijet bi bio utopija.
Ha ha ha,kako ide ona ...hrani zmiju da te ujede.Neka vas j.bu vi ste ih i stvorili.
JA KOLIKO ZNAM HAMAS BRANI SVOJU ZEMLJU OD CIFUTA, ZIDOVA, GOVANA........ISTO KAO STO JE I ARMIJA BIH BRANILA BOSNU OD GENOCIDASA CETNIKA.......A VI SAD KAKO HOCETE
e pa ja bih rekao kontra, jer je gaza legalno izraelski prostor, pa onda izraelci brani svoj prostor. tako ja to vidim
Picula kako mozes reci da je gaza legalno izraelski prostor kad je taj prostor dat od britanske vlade i UN-a Izraelu 1948.. Znaci bukvalno poklonjen prostor na kojem je vec zivjela druga nacija
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Asad je smrad-a ove bradonje nusprodukt borbe za bolju budučnost. Kao i u bosni,da nije rata, mi nebi ni znali da postoje vehabosi. A kako vidim najjači su kad treba zarobljene maltretirati i pogubiti. CIA je pogana cionistička tvorevina koja uništava američki narod. Kako su muslimane(uvjek njihove učenike)uspjeli potvoriti da su svi teroristi-tako su i američki narod pretvorili u globalne ubice. CIA-MOSAD. Jednostavno. Kad je americi ponestalo vojske-napravili su recesiju
SAD je napravila ISIS kao što je stvorila i AL KAIDU prije. Motiv je već odavno poznat. U Iraku je katastrofa kao i u Siriji i da SAD hoće pravdu kako pričaju dozvolili bi da narod koji je tamo u većini tj. suniti da upravljaju državom kao što je to bilo u Sadamovo vrijeme, a ne da državu vode manjinski šiti ili kurdi. Avijacija SAD-a navodno po zahtjevo tamošnje vlade tuče isključivo po sunitskim plemenima koja su se pobunila a ne po ISISU kako se želi predstaviti. Isis je kreacija SAD-a i Izraela i oni nit s njima imaju problema nit ih diraju. Mislim što bi bombardovali nekoga ko doprinosi njihovim ciljevima. Naravno da su napadi na evropske ciljeve mogući samo kako bi se SAD opravdao za novu i masivniju invaziju tamo. Ali 100% sam siguran da ni jedan cilj neće biti u Izraelu niti u SAD. Al nevjerovano je i to koliko su Arapi glup narod i šta su sebi dozvoliil.
tesko je ovcama objasniti..Ono što mi znamo je samo jedna kap - što ne znamo je okean
Vecinu problema je napravio sam Assad, koji nije zelio da se povuce sa vlasti. A sto bi kad je svakom Diktatoru lijepo. Americka Vlada ga nije zelila bombardovati kada je trebalo, slicne greske koje su pravljene i u Bosni, kada su se cjenkali hoce li nama Bosancima i Hercegovcima pomoci protiv Agresora. Pa je poslije toga nam "pomogao" Mitterrand. Sve su ovo kalkulacije, samo sto je ova kalkulacija otisla malo u onu stvar! Sada je pitanje dal ili ne opet intervenirati, dal ili ne poslati oruzje!?! Sve je ovo igra macke i misa! Nazalost ovde neduzan narod ispasta kao i u svakom ratu!!!
gospodine Hayden, vi ste ih stvorili, Vi ih i uništite. Da niste dirali u Irak ništa od ovoga nebi ni bilo.