Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je jadno. Stavljati okupaciju i odbranu u isti koš. Stavljati smrt i život u isti koš, stavljati fašizam i komunizam. Sve je to drugovi iz straha. Iz straha jer znaju da će komunizam opet doći u svom punom sjaju, a ovi komentati vas su čiste kapitalističke gluposti vas kojima su privatnici stavili lanac oko vrata pa vas vozaju kao jadna pseta!! Sram da vas bude koliko nemate morala i kako nemate poštovanja prema onima koji su vas vijekovima oslobađali!! Smrt fašizmu sloboda narodu. Veliki pozdrav komunistima uz poruku NIKAD NAS NEĆE ISTRIJEBITI A POSEBNO NE POISTOVJETITI SA OVIM ZLOTVORIMA KAPITALISTIMA, FAŠISTIMA, NACISTIMA! SMRT FAŠIZMU!
raja ako vam je vako dobro imam za vas jednu odličnu vijest - biće još bolje. don\'t happy be worry proljetni se miris širi nama zlatno sunce sja
@suad, \"Kapitalizam i demokracija nisu istoznačnice.\" Točno. Komunisti uvijek pogrešno pretpostavljaju da se bore protiv kapitalizma. Ne, oni se bore protiv demokracije, zato i nemaju šanse.
Znate što je najveća snaga demokracije? Evo ovaj @KOMUNISTA u drugom komentaru ispriča kako je najbolje sve kapitaliste povješat. I nikom ništa jel, doduše normalni ljudi vide da je idiot, ali manje neće ga zbog toga nitko streljati. A sad zamislite da su komunisti na vlasti i da netko napiše \"treba povješati sve komuniste\". Što bi bilo sa nesretnim komentatorom?
Smrt komunjarama !!
A jeste vi budale. Sta su vam to privatizacija i kapitalizam napravila? Cetrdeset posto građana su nezaposleni i siromaštvo svakodnevno raste. Ne zelim komunizam nego socijalizam koji je istinito sloboda. Kapitalizam i demokracija nisu istoznačnice. Justicia o muerte!
Uredu..Pobicemo komunjare...Ionako nisu nista uradili...Beograd je prije njih bio ko Sabac,a sarajevo do marindvora...Putevi,zeljeznicki saobracaj....Eto vam neonacionalisti vidite kolko su oni postigli u zadnjih 15 godina..Nijedan sistem nije savrsen al zna se koji je bolji....
Smrt komunjarama !!
vehabijski red? četnički? ustaški?
Obavijest za one koji to nisu znali :D Rat je zavrsen, Rusi su pred Reichstagom - NOT :D hahahha :D Komunizam je propao, bilo je (nekima) lepo dok je trajao, sad je nas red za voznju, pa dokle stignemo...
rekli su mi pobjednici drugog svjetskog rata i hladnog rata, da ce vam jbat onu vasu ne okupanu komunisticku mater, smrt komunizmu, sloboda narodu!
A da nece mozda i stanove,pare,penzije????????????Radi stoko !
dajte im qurčinu,od šake do lakta..
Tako ce i Karadzic za 40 godina da se tuzi.. Majku li vam fasisticku pokvarenu Ponavljam: SMRT FAŠIZMU - SLOBODA NARODU SMRT NACIONALIZMU - SLOBODA KOMUNIZMU
Osuditi svaki totalitarizam! Smrt komunizmu!