Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Može li se svijet ikako riješiti Bušovih?
Ovo je jedna od naj bolesnijih familija na svijetu!!
ono kad mrzis vlastitog brata ...
jest ti i pomoc, jedan od najnepopularnijih predsjednika u istoriji amerike. odlican potez za kampanju
Govna treba iskorijeniti koliko su samo busevi zla I smrti nanijeli
E yeba onda on njega!
Bolje da nije, sad pogotovo neće imati šanse. Amerika očigledno želi nekonvencionalne kandidate, samo što je opet podjeljena na dva dijela, jedni za ultraradikalizam Trumpa, drugi za socijalizam Sandersa. Moja prognoza je da bi ipak Sanders ubjedljivo pobjedio Trumpa, oko 60:40 %
Trump nema nikakvih izgleda..ne posle svih medijskih gafova i lapsusa koje je do sad napravio..a i frizura mu nije predsjednicka, ko da mu se rakun popeo na glavu i crko..