Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu jadne hanume krive što su živjele sa teroristom. Nadam se da će djecu koju su s njim izrodile odgajati u duhu islama da ne budu teroristi kao njihov rahmetli babo.
@TALIB talibe, jarane, pa cuvali su ih i sakrivali 10 godina a ovo je samo jos jedna islamisticka farsa ... Neka puste doktora i njegovu obitelj inace slijedi bespilotni tretman !
Ove Američke poltronske nakaradice kao i svoje gazde,samo na žene i dijecu napadaju.
pakistanci, prekinite sa tim vasim islamistickim preseravanjima i pustite na slobodu onog doktora sto je pomogao da se dohaka Osami a hanume vam poklanjamo !
Sarajevo x PREKRSTEN U KLIX.BA ? Sto je mile doblo platio, sarajevo x j.e.b.o vas mile i ostala c.e.tnicka klika ! X ko cetiri C !
A slobodana milosevica udovica ko i sin?
kix bezze majke mi bas sam se iznenadio
To je vlaska propaganda da ako ne volis vjerski ekstremizam, odmah si komunjara. Ja smatram da su komunjare unazadjeni seljaci koji nicemu nisu prispjeli.
I tebi su odbrojani dani kvazi komunjarico !
AKO SE DOSAĐUJETE ZA KOMPJUTEROM I AKO NEKO ŽELI DA ZARAĐUJE PREKUCAVANJEM SA CAPTCHA SLIKA, EVO MU MOGUČNOSTI. ZA 1000 CAPTCHA SLIKA CE TE DOBITI = 1.00 $ NA VAMA JE KOLIKO DUGO MOŽETE DA KUCATE ! AKO STE SPOSOBNI DA ZA 15 SEC UKUCATE DVIJE RIJEČI, ONDA JE OVAJ POSAO ZA VAS ! ISPLATA JE AUTOMATSKA SVAKOG PONEDELJKA NA PAYPAL RAČUN, POTREBNO JE MINIMUM 3$ ZARAĐENIH ! DA BI SE REGISTROVALI POTREBAN VAM JE INVITATION CODE(pozivnica) IDITE NA http://www.megatypers.co m/register i unesite u polje Invitation Code* : 1MRI Bez tog koda, registracija je nemoguća ! Za sve Informacije kontakt email : [email protected]
vidis kako ovi krpelji to rade, hoce pecinske vjerske radikalne sisteme da uspostave a sa druge strane hoce da zive u luksuzu protivnika koji su ocigledno pametniji jer uspjeli vise.
klix.ba nastavlja sa huskackim clancima i huskackom politikom u cilju svadjanja neotesanih balavaca sirom BiH !!!
Rado bih pritiskao klix od Emine Karišik.