Al-Qaida potvrdila ubistvo lidera
0
"Bin Ladenova smrt je prokletstvo za Ameriku"
Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al Qaeda uopće ne postoji? BBC je 2004. godine emitirao dokumentarac \'Snaga noćnih mora\' u kojem objašnjava kako određene skupine koriste strah od terorizma kako bi pojačali vlastitu političku moć. Dokumentarac se sastoji od tri epizode (1, 2, 3) koje traju po sat vremena, a posebno je šokantan treći nastavak u kojem se govori da al Qaeda zapravo ni ne postoji. Izmišljena je, tvrde, u siječnju 2001. godine kako bi u odsutnosti smjeli suditi Osami bin Ladenu. Kako bi mu SAD sudile u odsutnosti morao je biti član neke organizacije poput mafije. U dokumentarcu tvrde da je al Qaeda prevara te da je nakon napada 11. rujna 2001. godine George Bush iz sudskih spisa \'iskopao\' naziv al Qaeda i optužio bin Ladena da je njen vođa. Od tada se zapad bori protiv fiktivnog neprijatelja. U filmu bivši agent CIA-e priznaje da organizacija nikada nije postojala. A pitanje je postoji li i bin Laden ??
zasto bi Bosnjaci tugovali za nekim tamo izmisljenim likom sa kojim nemaju nista zajednicko...ono sto je radio u ime islama nema veze sa islamom i zato se muslimani od takvih ljudi ogradjuju....nismo mi ko vi smrdi da velicamo i uzdizemo najvece zlocince modernog doba...al sta ces cega se pametan stidi budala se ponosi
@OBILICU-KOBILICU Sad osama nateze tvoju mamicu i svetu ti gospijinu.Mora da si ponosan,jer ko bi te fukare natezao?Niko normalan!
@OBILIC-KOBILIC sad osama nateze tvoju mamicu zajedno sa svetom gospoinom.Mora da si ponosan,jer ko bi njih natezao,niko normalan sigurno.
@OBILIĆ Sad Osama nateze tvoju mamicu zajedno sa svetom gospom,mora da si ponosan,jer ko bi te fukare drugi natezao?Niko normalan!
blago li se tebi
Legendo, ti si jedan od glupljih i zatucanijih likova koji se javljaju na forumima, a takvih je nazalost mnogo na svim stranama... Sto prije svi pocnete prihvatati ovu cinjenicu, svima ce nam biti bolje. Nazalost, malo je mjesta za optimizam...
Najnovija vijest je da je Al Kaida ubila Bin Ladena samo da bi napakostila Amerima. Yiva istina.
BH spavači, jeste li navili sat?
Kladim se da je poruka stigla sa neke od US ip internet adesa...uh, parod, to je providno...poslace je iz Pakistana....ili Irana, da dobiju povod za napad. Sugavi ste i providni...samo sto to nazalost preko 90% amerikanaca nezna.
muslimanska braca iz al quaide? ti-si-lud.
sta si ti odbranio? RS? HAHAHAHAHAHHAHA. funny, funny dude
evo sve se mislim kome vise vjerujem, bijeloj kuci ili al-qaidama
popuste vi svi redom americi mozete samo da nam duvate alkaida dobli ste po usima i sad zacepte
ISLAM,I SAMO ISLAM. to je vjera najveca na svijetu.biti musliman to je PONOS.nema nas puno samo MILIJARDU I PESTO ILI SESTO MILIONA.Za nekoliko desetina godina MUSLIMANI ce preplaviti svijet.A ovi ostali sto se javljaju,neki obilici i drugi ti nek uce o bijeloj kugi.kako su krenuli izumrce ko dinosaursi.
Nosi ti al-qaidu sebi u kucu. A kucu odnesi iz Bosne. ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha ahahahahahahahahahahahahahahahahaha ahahahahahahahahahahahahahahah Je..bo vas i obama i osama.
cim si ti na strani kafira poput amerike .. a ne istinskih boraca poput brace iz al qaide...onda i nemas ;) imas muslimansko ime , a ne razmisljam ko musliman