Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odnos prema neprijatelju pokazuje karakteristiku.
\"poslije 40 minuta razmjene vatre ubio Bin Ladena. \" kake razmjene vatre kad je čovjek bio bez oružija, ko je razmjenjivo vatru??? komandosi sami sa sobom jel??? čitate li vi ikad šta pišete?
Amerika je naivnim ljudima navukla milion prica, na sto svi ti naivni ljudi lete za tom pricom i koriste neki \"tudji\" stav kao sto je oBAMA. ODakle iko zna da je BIn Laden taj glavni. MI, ljudi, smo niko i nista da osudujemo nekog na osnovu nekih pretpostavki. NA drugom svijetu svi cemo odgovarati za svoja djela MA sve je ovo polotika USA.
Nikad nista dobro iz Afrike nije došlo!
ubili su nevinog chovjeka.. jer pred zakonom vecine zemalja (tu ne spada usa) svako je nevin dok se ne dokaze suprotno.. a jaci su \"ragibovi tregeri\" nego dokazi koji terete ovu osobu da je uradio \"to ili to\" u ovom slucaju je pravno-zakonski gledano nenaoruzana osoba A napadnuta od naoruzanih osoba B,C i X.. s namjerom da ga lise zivota ..sto su na kraju i uradili i sad da ima zakona ..njima bi se sudilo,i ucesnicima i saucesnicima ..racunajuci i \"kenijanca\"
Eto ako je on nesta fino zasluzio onda je i Ratko Mladic. Ma daj pusti suplje
ma vjerovatno ni potomcima draže mihajlovića nije drago što se ne zna gdje je on :D
amerika jednako bin ladin ubice na istom nivou
Cuj ubili ga nakon 40- minutne razmjene vatre, a dokazalo se da bin laden nije bio naoružan (čini mi se da je bio unutra samo jedan čovjek naoružan) !!!
cuj luksuzna vila??? jeste li normalni???
Umjesto u more trebalimsu ga bacit u kanalizaciju, Sa obzirom sta je uradio ponjeli su se jos i veoma korektno....
trebalo je zapalit njegovo tjelo. j.eb.itee mat.err kreteni r.etardirani, tolike milione spisko na teror, ubistva nevinih, što nije pravio škole, foj. stoko, gora od hi.tlera luđačkaa.
Da je moj otac u pitanju,ja bi poginuo branecu svog oca, a tu vjera uopste nije ni bitna...otac je otac,a ti se oglasavas nakom pun racku dana...ne serii ba !!!
E Osama Osama sta si trazio dobio si... Zivjela Amerika....kako nebi jos nasli i ubili Ratka Mladica pa da ovaj svijet malo progleda..
@hrvatbl.........pojedes ti Cocicevo govno ,ovo ti je iz postovanja prema tebi.
Njegov otac je dobio ono sto je zasluzio. Jeli ovaj Omer osudjivao teroristicke napade svog oca isto kao sto osudjuje njegovo ubistvo?