Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Yebi Bin Laden Dodika ,upravo na Kuki,vi i ne znate!
Bojkotirajmo kubanske proizvode!
Laž obmana ! OBAMA = OSAMA ! FUCK THE ILLUMINATE !
ja bih se posrao na njegov leš
Jarane, lijeci se dok jos mozes
Sto ce sada Bosnjacka dijaspora da pohrli u Havanu da dodirnu meit voljenog Bin Ladena,da mu pipnu pulac i poljube bradu i celo. Tako i treba,jer ih je on spasio od njih samih,jer da njega nije bilo Bosnjaci bi sami sebe vratili u pradjedovsku vjeru i naciju., a ovako su bas postali ono sto i jesu-fina sprdnja od nacije.
Od sada ce sve Bosanske Poturice ici u Havanu na Kubi na hodocasce mjesto u Meku u Saudiji.
Fenomenalno!!!
Halo ne interesuju me ni jedni ni drugi niti donosim sud o ovim stranama na osnovu informacija iz medija jer se je bezbroj puta pokazalo da to nisu puzdani izvori informacija. Ovo sam rekao samo onako povrsinski, da su im ga Kubanci suknuli iz razloga sto ovi kao krili tijelo a ovi naprave njegovu skulpturu, plus ovi njega smatrali najvecim neprijateljem a Kubanci urade to sto urade, i upravo su to uradili iz razloga sto se zna kakav oni imaju stav prema Amerikancima. Ovo je klasicno sukanje i nema nikakve veze s mojim misljenje o ovom tipu ili Amerikancima jer apsolutno me ne interesuju ni jedni ni drugi. Imamo mi vecih problema oko sebe da bi me interesovali oni.
ne valjaj gluposti molim te. Prvo se malo informiši o Kubi pa onda piši!
hahaha...jao jest im covjek utjerao strah u kosti...ne vole ga vidjeti ni kao skulpturu :))))))))))))))
slabo su oni ista suknuli, uglavnom ga sucu ameri tvojim talibankama.
podrska za tvoju nanu, dobro se kara u s.u.p.a.k.
j.e.b.o. im on m.a.t.e.r. t.e.r.o.r.i.s.t.i.c.k.u.
Podrska za talibane protiv demon kratskih amerikanaca, gdje god zavladaju opljackase sve, i hoce da vladaju cijelim svijetom i da se dice svojim englesko americkim jezikom !