Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj kako kakite svi redom.vas treba sve u guatanamo umjesto njega i slicnih.niste svjesni sta vam amerika i izrael rade,samo se nakostrijesite na spomen bin ladena,papci jedni retardirani.
idol \"pojedinih\" muslimana, nemoj fraz to pripisivati svim muslimanima
Evo ga \"idol\" bosanskih muslimana.
Laz.. Niti jedna traka Bin-Ladena tzv. nije istinita. CIA ima tehnologiju da kada jednom snimi glas bilo kojeg covjeka da koristeci kompjuterski program, simulira da istim glasom ista osoba na bilo kojem jeziku daje izjave. Pogledajte film Lose Change (americki dokumentarni film) koji pokazuje kako je 9-11 \"inzinjering\" napravljen i ko su u sustini benefitori u citavoj situaciji... Zar nije smijesno da taj tzv. Bin-Ladin, prijetnja demokraciji, uz sve zive tehnologije, vojske i moci nije uhvacen.... Jest, isto ko Karadzic i Mladic... KO jos nasjeda na ove gluposti...
optuži mamu svoju, đukelo jedna ružna