Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Clinton švalerčino :-) da nisi moju Mensuru nafato,nema je niĐe.Mensuuuuraaaaaaa haj bona kući,telad riču gladna a i valja kravama metnut,pa ih pomust.Dolazi na mah kući ti si voĐe zalutala Boga mi
vlahadija na aparatima :)))))))))) niko ih ne voli, nikakvog uspjeha niđe ih na mapi, poznati samo kao genocidaši, genocidna nacija fuj, fuj,fuj,fuj, fuuuuuj.
Bill je Hillary Clinton prevario sa dvije kurve, prva je Monika, a druga je Srbija...
Billary - power couple
Ovaj čovjek zaslužuje spomenik u strogom centru Travnika, odma pored mog frizersko-kozmetičkog saluna.
TheOstruga Za tebe dušo sve besplatno; šišanje, brijanje, depiliranje i analno objeljivanje :D
Pinky Daisy
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Šteta što nisi genocidaše više izbombardovao, prijatelju naš.
da je prodao Goražde nebi vlaška sirotinja imala gdje hamaliti i irgetiti prodavali bi od gladi ko oni vlasi po Rogatici :))))))))))))
I ovaj clanak je u svrhu predsjedničke kampanje