Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma trebalo bi malo kiselu hilari procepiti makar to odradio i barack heheh sumnjam da je bill samo otisao na zurku u london-eh valja trpiti zenu onakvu..evo jos malo teorija zavjere:)
... a možda je tu sasvim druga priča... Možda je Barakov veći nego Bilov, pa je ovaj malo ljubomoran što mu žena šeta okolo... (čisto da razbijem stereotipne priče, političkog karaktera)
Ah da, taj Clinton je dio iste ekipe koja svakodnevno krade plodove našeg rada ! Kako ? Kontrolom i inflacijom tzv. fiat-novca, tj. novca bez pokrića kao npr DOLLAR, EURO i sl. POGLEDAJTE KOLIKO STE BENZINA MOGLI KUPITI ZA STO EURA PRIJE 7 MJESECI A KOLIKO DANAS !
...ma jako jednostavna stvar. sad ce malo zakuhati kao da se ne mogu, da bi onda u odlucujucem trenutku Big Bill rekao kako Obama ima njegovu punu podrsku i onda ce mase biti odusevljene kako je demokratska ekipa jedinstvena i kako za nju ipak treba glasati. dobar potez!
Bil Clinton, mason (slobodni zidar, TAJNO DRUŠTVO UPRAVLJA IZ SJENE, OBOŽAVAJU I SLUŽE LUCIFERA - SOTONU ) veliki neprijatelj Hrišćanstva i Islama. TREBALO BI MU SUDITI na međunarodnom sudu pravde npr. za upotrebu nuklearnog oružja ( osiromašeni uranium, DU, izuzetno kancerogene čestice ) u Iraku, BiH, Hrvatskoj (Lika), te Srbiji 1999, posebno je stradalo podrućje Kosova koje je on tobože htjeo \'spasiti\'.
sto ne volim ove senzacionalisticke naslove...zaletis se da procitas, kad tamo nista novo i nidje veze s naslovom...
Crveno mu lice od ljubomore a zeleno ce mu bit ako Obama bobijedi,od jada.Cini mi se da su izbori u Americi vise spektakl za pranje mozgica,pravi politicari su u sjenki i oni odlucuju...
koji turnover...