Prekidaju tradiciju
0
Bild bez golih žena na naslovnici
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eee kad sam ja govorio da su žene manje inteligentne jer imaju manji mozak.... Ali kao što kaže ona narodna: čega se budala ponosi, pametan se stidi.
Sarajevo-x treba da ubaci golisave muskarce na stranicu, posto eksploatira golisave zene. I onda nije nikakav problem. Posjetioci ovog portala nisu samo muskarci. To je mogla biti osmomartovska odluka sarajevo-x, ako vec ne zele skloniti golisave zene kao sredstvo privlacenja posjetitelja.
\'ko sa zenom spava sam u nju pada\"
Bez zene nema dobre pite.
Žena je čovjekov najbolji prijatelj.
Žene su zlo.
Kad bi se sve mjerilo po velicini glave mi bi bili najpametniji. A znas vec tu .racunicu
Šteta . Sada se prebacujem na seksistički portal javnog i sramotnog servisa http://www.federalna.ba/
Kad se sjetim cuvenog prijeratnog casopisa START...
Zenski mozak ima manju zapreminu ali je malo gusci, tako da je istina da zene imaju manje u glavama. Sramota je da se muskarci i za naucne cinjenice moraju izvinjavati ofucanim feministicama.