Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To ne važi za naše brze Talgo vozove, jer su na sigurnom, u garaži.
Sreca pa kod nas nema brzih vozova... ;DDDDD Ovde mozda napadnu Cigane sa oknjskim zapregama,zato sto kobile nisu propisno pokrivene. AHAHAHHAAH
Nemoraš svoju ženu i majku da nazivaš kobilama pa pokriće se nekad.
E moj talibane,nikad se hriscansko stanovnistvo nije pokrivalo....to je vasa specijalnost. Zalosno je sta radite zenama,stoko primitivna... Sve vas treba u Pakistan protjerati pa se tamo pokrivajte do mile vilje...
Zasto se NSA javlja? Edward nam je otkrio njihova spletkarenja, tako da nemaju pravo nikome nista reci! Svo zlo polazi iz Amerike!
da a rusija, kina, eu, saudijska arabija, iran ..su samo zrtve.
Bitno u ovoj vijest je da Americko prisluskivanje svih nas je odlican potez. Sto nas vise prisluskuju i citaju privatne poruke mi smo sigurniji. A Al Kaida moze da ga pusi. Ako pogledamo ko je imao koristi a ko stete od terorizma iste nekako su stvari jasnije ko i stoji iza iste.
Hahaahahahahah Al Kaida da hoce moze da porusi cijelu Njemacku.
Nisam rekla "popusi" vec PORUSI al ti ocigledno ne vidis dobro :-)). Nakon 11 septembra svi se plase Al Kaide a niko se ne plasi Boga kada pocne da vraca za nedjela. Onda se svi pitaju "Gdje sam pogrijesio?" Tako su i njemci ubili 2 miliona jevreja i sad se plase Al Kaide i pitaju gdje su pogrijesili hehehe.
Teroristička organizacija ETA ,prešla u AL KAIDU...zajedno su jači
Je li medju njima i nas "talgo"?
Dragi Bože, pa šta smo mi radili prije ere Al Kaide, čime smo se bavili, o čemu smo čitali, šta smo gledali, sjeća li se ko:)?
I nas neka upetljaju, odma neka i mevlida spomenu.. nacu se uvrijedjen ako nas izostave
Ma nema šanse da talibani sa kamilama stignu i napadnu ove vozove :)
hhhaha, kako providno, ovdje su umjesane strane obavjestajne pod pokricem avio kompanija pod motom. Uvedimo malo straha kada je rijec o zeljeznickom transportu kako bi napunili avione kojim ne prijete ovakva vrsta napada ... mislim smijesno, a sto je najgore stradaju nevini ljudi (citaj nedavna nesreca (napad) u spaniji)