Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
578 djece !!!
...za izraelske i američke zločine nema međunarodnog suda ni u hagu ni igdje...njihove vojne operacije su "bezgrešne" a "kolateralna šteta" birokratski termina za pobijene...to vam je unipolarni svijet, to vam je amerika za kojom ste čeznuli vozeći se u jugićima...a zadnja crta otpora su kina i rusija, koliko god iste bile sklone ovakvim sranjima.
nista se ti multikulturni ne brini, ovo je PRIMIRJE a ne mir (trajno primirje je oksimoron koji samo wannabe novnairi sa Klixa mogu napisati) ! Dihad nije zavrsen, Dzihad protiv "izraela" ce trajati sve dok cinisticka tvorevina ne bude UNISTENA ) ! Allah je najveci ! Islam ce pobijediti !
nista se ti multikulturni ne brini, ovo je PRIMIRJE a ne mir (trajno primirje je oksimoron koji samo wannabe novnairi sa Klixa mogu napisati) ! Dihad nije zavrsen, Dzihad protiv "izraela" ce trajati sve dok cinisticka tvorevina ne bude UNISTENA ) ! Allah je najveci ! Islam ce pobijediti !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cestitam Palestincima na pobjedi.. U Vijetnamu su nestajala čitava sela, ubijeno 2 mil ljudi pa to neznaci da su Ameri pobjedili na kraju....
Jevrejskom fašizmu će doći kraj, kad-tad.
ti ga neces docekati.
izraelski psi podržavani od amerike, ja kao buduća ,ne mogu shvatiti toliko iživljavanje nad ljudima, koje amerika ohrabruje
Tuga pregolema .....
nista vi ne brinite, svi su oni Sehidi i sada su u najboljim dijelovima Dzenneta ! Allah je najveci ! Islam ce pobijediti !
E moj Efendija da ti Allah dž.š. da pameti. Čime će to islam pobjediti? Rad i znanje pobjeđuju, a u islamskom svijetu vlada nerad i neznanje. Ove žrtve u Gazi su nepotrebne i ovakvim žrvovanjem neće se ništa postići. Koliko je Izrael kriv za žrtve, toliko je kriv i Hamas. Hamas uvijek prvi počne sa vatrom.
Posto se razmnozavaju kao misevi ne znam u cemu je problem? Napravice jos 241 porodicu. Ni pacovi ne zale za uginulim nego se dalje raznozavaju i razmnozavaju kako bi ocuvali vrstu. Pa nijedan normalan covjek/zena nece roditi 5 djece u ratnoj Palestini.
koji si ti debil ,nadam se da se tvoji roditelji nisu puno "razmnozavali"
...lijep spoj "tisućljećne uljudbe" i bogomoljačko-bogobojažljivog fašizma...tu čak nema ni tipične balkanske mržnje ,već samo uber-hrvatski pogled "s visine"...ah, ti pokatoličeni srbi :)
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
...i historija se ponavlja, ali svaki put sve vise kosta.
Allah rahmetile.
Da li ce Izrael odgovarati za ucinjeno....ili su oni vjecne "zrtve"? Kako danas svijet funkcionise Palestinci ce morati nadoknaditi cifutima sve potrosene rakete i artiljeriju!