Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bik uzvraca udarac.
povratak bikova
..bik od ranije poznat policiji 😂😂😂😂😂
Barbarski obicaji, trebaju pod hitno zabraniti te borbe. Uzas, jadni bikovi sta im rade, a nisu mi jasni ni gledaoci koji to sve gledaju i aplaudiraju dok bik krvari. I to je civilizovana Europa!
Čovječe ti si zaslužio da budeš mrtav
Kud ga nije još jednom nabio nabili mu materi
slazem se da je to tradicija spanije ali ako ima previse osuda u svijetu, ne trebaju onda toliko tu tradiciju siriti
lijepa vijest na sabahu!
@Vlahobran91 Bog ti pomogao!
@Vlahobran91 hoćeš reći da je Bog pristrasan?
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
neka je, 21 vijek je a ono još uvijek maltretira hajvana, nek ga je bik ubio
@Aga Aganlija a ti ces pojest istog tog hajvana hladno
Stop zlostavljanju životinja.
Jupi za bika.
Bašum sagosum, reklo bi se NESREĆA NA RADU !
valjda matador.......
ja ne razumijem prvenstveno umove nasih kretena kojima je interesantno okupit se pa gledat 2 bika kako se bodu...a ne razumijem ni ove kojima je jos interesantnije da ih bik ganja...svasta pod kapom nebeskom.
Kako je Kiks poceo koristiti ovaj termin "Prvi put u ovom stoljecu" Vec drugi clanak od jutros sa ovim terminom. Prvi je o mecu Francuska-Portugal a sada i o toreadoru. Mora da su to vidjeli i prepisali sa Indexa ili nekog ino portala. Nije to moglo doci direktno iz Kiks glave.
toreador vs. bik: 0:1
Bikovi se spremaju na ustanak ! Ustani biče, sloboda te zove, zove. Možda ovo pokrene bikovsko proljeće ? Ili se kaže bičje proljeće ?
a na cevljanovicima ragib zbo prleta radi pjevaljke