Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemam ni protiv koga nista ali vi sto volite i branite toliko crnce nemate pojma o cemu govorite,ta stvorenja su najveci neradnici i ljenstine,zive samo od socijale,prodaju drogu u svemu sto im neodgovara pozivaju se na rasizam,a najveci im je dozivljaj i uspjeh pokupiti bijele praznoglave djevojke,a specijalno napraviti im dijete.nemate pojma kako izgleda bijela zena sa crncetom,a kako je jadnim roditeljima te bijele.stoga razmislite malo kakvo bi vase unuce moglo da izgleda,a kako bi bilo da isto uzmete za ruku i vodite u park te dase pofalite ovo je moje unuce.opet kazem da nemam nista protiv te vrste ali nek se svak drzi svoje farbe.
Kako vas samo nije sramota. Postoje samo tri vrste ljudi na svijetu. To su dobri i losi...... i smrdljive crncuge Najebali se jenki kad im nigeri budu u vecini. Odma ce legalizavati travu, razoruzat drzavu i na referendumu izglasati prikljucivanje Jamajki.
Zivim u Americi vec 10 goidina i vjerujte, znam dobro sta i ko su kauboji. ONI to nikada nece dozvoliti - zapamtite NIKADA jer onni su koji su ti koji su utemeljili US.. A ovi sto mrze crnce, njima bi bilo bolje da se presele u republiku srpsku, i tamo budu veliki smrdljivi srbi i MRZE cijeli svijet, NATO, komsije, albance, hrvate, bosnjake i sve sto nije krmljansko do kraja svog zivota...odnosno do pocetka oluje 2
ma ove crnce treba sve u neki rezervat smjestit
Ma do 2050 i u Njemackoj bice vise tamnoputih nego Nijemaca,ha ha .Zlozvor ti si za kaveza mozda cak i pises iz njega
Crnce u okove!
Znaci vise mira u svijetu i pravde, napokon !!!