Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok ne bude emisija na Viasat History ili National Gegraphic, ništa od ovoga hahaha
Paralele :D
20,000 britanskih vojnika je napalo Afganistan 1839 godine, a samo jedan se vratio živ. Njegovo ime je William Brydon, a kada je upitan: "Gdje je vojska?" odgovorio je: "Ja sam vojska", tj. ja sam jedini ostao živ od čitave vojske. Ovaj najveći debakl u historiji britanske vojske opisao je William Dalrymple u svojoj knjizi "Return of a King: The Battle for Afghanistan" (Povratak jednog kralja: Bitka za Afganistan) u kojoj tvrdi da je ovaj poraz Britanaca ima posljedice na današnje vojne misije Britanije (koje mogu biti osveta za ovaj strahoviti poraz).
Svoj ti pos'o.
Nalupao si 20tak komentara u zadnja dva sata a tu meni nešto sereš.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Amerikancima se inace tresu gaće od raznih divljaka neobicnog izgleda koje najčešće koriste kao alibi kad treba pobiti manji ili veći broj ograničenih,fanatično neinteligentno nepismenih muslimana,ono kad im zatreba nafte malo itd
Za opstanak rusije, rusija ce uloziti veto
pravoslavni svijetski terorizam, rusija i druge male pravoslavne drzave.
+18 članak sadrži sliku uznemiravajućeg sadržaja
Mula Omar umro nije dok je zadnjeg vehabije..
Baš Haiku :D hahahhaa Mladen Marić i emisija Paralele su mjerodavne za ovu informaciju :D
nije haiku, više je za gusle
Kod nas mula - omar mehmedbasic brani kriminalce, nikad zivlji nije bio :)
Što bi umro - nije lud da umre....
E ako oni smatraju mora da je tako,slazem se i ja :)
sjebase se oni a nikad nista ne znaju .......samo naslucuju
Živ je Mula, umro nije...-:)) Što jest - jest - liče, j-ga....