Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh cujte " nacionalna sigurnost" ma kome oni misle zamazati oci..... trecerazredni film..nacionalna sigurnost.. hakerski napad na sony...nesto se tu "cuje" A, kazu da je Sony slucaj "inside job"
Oni koji su narucili film u Holivudu za svoje propagandne svrhe, zale se zbog hakerskih napada. To je sasvim logicno. Malo samo zbunjuje sto oni neki trecerazredni film smatraju necim od vaznosti za nacionalnu sigurnost, a veoma lako se usetaju sa vojskom u suverene drzave, jer to bas i nije narusavanje necije nacionalne sigurnosti.
Nacionalne sigurnosti? Ovaj napad je napad na Ameriku i njene gradjane? Isto kao sto je i sve ostalo na svijetu, smijesno stvarno...
Jebeš me, glup sam al baš ništa nisam skonto.