Kongresmen Chris Smith
0
BiH što prije u NATO!
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma Hare je legenda, jedini covjek koi u ovoj zemlji ima strategiju...
I ja kazem sto prije u NATO ! Treba sto prije slati Bosnje da tuku bracu Avganistance ! :D
ovaj je placen od bosanskog lobija.. sada treba cuti i onoga sto je placen od srbijanskog ..
U p. m. što prije nego šta.
u nato nego sta
Smith:\"- Dejtonski sporazum je stvoren prvenstveno kako bi se zaustavio genocid. Nakon toga, ako se nastavi isuviše dugo, postaje kontraproduktivan. Upravo zato se trebamo kretati ka punoj demokratiji, jer demokratija je kao kiseonik -što ga više imate, bolje dišete i zdraviji ste. To se odnosi na pojedinca, ali i na državu - kazao je u ekskluzivnom intervjuu za Glas Amerike kongresmen Chris Smith. \" Ukinut genocidnu tvorevinu da bi nasa drzava mogla funkcionisat ko jedna normalna demokratska drzava! BiH4EVER!
Bas se pitam bi li Njemacka i Japan uspjeli da su ostavili fasiste na vlasti sa efektivnim pravom veta, kao u pisiju...
Fino ti to rece gospodine. A posto vi imate atomsku, roknite je u drzavu istocno od BIH ali cekajte da puhne zapadni vjetar. Radite nesto. Znate i sami ko koci procese u BIH
Pa posaljie nam par stotina tenkova da sa po Srbiji uvjezbamo za NATO