Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto nam otvoreno nekazete NEMOZETE U EUROPU JER STE MUSLIMANI.
njemacka austrija italija spanija svedska velika britanija non-eu malezija indonzija manila australia (sydney) uae(dubai) turska indija usa (new york) dzaba ti viza kad si beda (ekavski) a ja cu jos putovati sa vizom ili bez nje.
šta lupaš ti?? kakve slobode putovanja bez planiranja? jedna šengen viza daje ulaz u cijelu EU, jednom uđeš i putuj u koju god hoćeš EU zemlju. i ostavi tu odvratnu ekavicu ćaći i materi
hahaha... upravo o tome pricam... zavist, kompleksi... za pocetak, austrija, italija, grcka... a dalji planovi su mnooogo interesantniji ;) zaista nemam nameru da se dalje raspravljam... ponavljam da zelim bezvizni rezim bosni zbog svih dobrih ljudi tamo :)
Ako su tako prijateljski nastrojeni ti iz evrope, pa što onda ne zadrže vize određeno vrijeme dok \"ne ispunimo sve kriterije\" a oslobode nas plaćanja istih. Svaka viza kosta 35 Eura za podrucje Shengena!
I gde si sve bio? šta ti se najviše dopalo baš obožavam putopise?
na svemu! kompleksi su cudo... volim bosance i znam da ovi komentari nisu stav svih... ali na zalost, ipak ima mnogo onih primitiovnih! dzihad?! 21. vek!!! i jos nesto... zaista je lepo putovati evropom bez viza, sa iznenadnim planovima, bez prethodnog maltretiranja sa papirologijom, i mnogo je lepa, i zaista uzivamo u toj privilegiji... i svim srcem to zelimo i vama :)
pre svega zavisti...na čemu ono?
koliko gneva, zavisti i primitivizma ima u ovim komentarima... zaista jadno !
Kao sto sam i rekao prosli put, na slijedeci clanak o bezviznom rezimu skacem s mosta.................pa, zbogom dragi moji...:):):)
kakav Tadić i prijetnje?? pa on je taj koji je PRIJETIO MESIĆU!! kaže mesa: -Ako su oni namjerili ubit me oni će to i napravit, al će opet morat izručit Mladića zna se ko je čuvao i čuva Mladića - Tadić kao ministar odbrane i sad kao predsjednik ovo UDBA podvaljuje da kao i Tadiću prijete, jao što se prosuše, ko i ovi sarajevski zlikovci nelustrirani koji prenose na sva zvona prvo o Tadiću kao Sarajevo zabrinuto, a o Mesiću tek sporedno
Stvarno je ovaj pipak pravo krmence. Prvo medvjedu tvoji vlasi idu pa ginu po afganistanu a da znas i za te zemlje treba viza slonu jedan. Nama Bosnjacima.-Muslimanima ne treba viza za Tursku nasu dragu i bratsku drzavu. Tebi treba viza i da predjes u srbistan. Toliki si hajvan da sjedis po citav dan kraj kompj. i gledas teme kao sto su bezvizne bezliberalizacije. Ocito je da ti niti tvoj vlaski porod nemate ni marke u dzepu a ti sigurno zivis na ovih 24% teritorije pa se osjecas nesigurno. Pipnem ti ga mami
U prostorijama Prve policijske uprave danas je održan radni sastanak predstavnika MUP-a Kantona Sarajevo, MUP-a RS i organizatora manifestacije obilježavanja stradanja pripadnika JNA u Dobrovoljačkoj ulici, potvrdio je glasnogovornik MUP-a KS Irfan Nefić. Predstavnici organizatora informirali su MUP Kantona Sarajevo da će 3. maja, mirnom šetnjom, polaganjem cvijeća i paljenjem svijeća, bez obraćanja učesnika kojih će, po najavama, biti oko 300, biti obilježeno stradanje pripadnika JNA u Dobrovoljačkoj 1992. godine. - Predstavnici MUP-a KS su obavijestili organizatore da će službenici policije blagovremeno poduzeti mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a u skladu s odredbama Zakona o javnom okupljanju, kazao je Nefić. Mjere i radnje ogledat će se u fizičkom, operativnom i saobraćajnom osiguranju najavljenog skupa. KO JE ODLUCIO DA SE OVA MASKARADA ODRZIDOBROVOLJACKOJ?!HOCEMO IMENA!!!GENOCIDASI SPECIJALCI PRPREMAJU INCIDENTE U PROVOKACIJU!!!
NIKAD NAM EU-A NECE UKINIT VIZE ,KUD DADOSMO NASE PASOSE BIH-E ONIM ARAPSKIM TERORISTIMA.
ZBOG SVJETSKE KRIZE, NEMAM ZA RIZLEE... NEMAM NI GANJE AMAN....BASH BI MI SJELO TAMAN... :o)