Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaze zeljko komsic....vidim da imate upražnjeno mjesto jedno sad.....moguli ja uletiti tu....Ja sam navikao da budem privjesak.
i onako samo zna lajati i kenjati
erorcode HAAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Eto ga kao sto mnogi govore zeljka zaposlite.. Ima sve potrebne karakteristike laje i rezi s kad gazda kaze pstt usuti se.. Dovoljno je litar bilo koje rakije i rata kredita i on radi sta god gazda pozeli ..
ostao smrad VUČIĆA pa đukac prolupao
Jesul' angažovali Sanelu Jenkins i Dogs Trust?
kakav vlasnik takav pas
To je ovaj crni ker...ide parola Black lives matter.
Dosta je više tog terora pasa i njihovih vlasnika. Dosta više i pasa lutalica. Ove muške i ženske curice što tvrde da pas ne bi nikad napao bez povoda, pozivam da dodju u odredjene dijelove grada noću da ih čopori rastrgaju na komadiće. Mrsh više sa cukama.
boze dragi pas ujeo predsjednika naseg.. dokle vodi sve ovo
nisi sam! i ja sam bio anti trump,sve dok mi jedan momak iz USE nije rekao da se prosipam i da mi mu posaljem sve sto je trumo lose rekao. Odnosno da vidi sta je imam protiv Trumpa?? i oda sam vidio da sam glup, (ali to je bilo prije 3 godine) Čovjek jednostavno nema mrlje... ona ruganja koja su mu podvaljena,ismijavanja,laži,itd itd,.. covjek je jednostavno normalan!! nikakve trande, lobiranja i smecarkse radnje!!
GaRaNt Ga Je NeCiM IzAzVaO, PaS NiKaD Ne Bi BeZ RaZlOgA NeKoGa NaPaO i UjEo
ukrizao ker kera :D
Tramp
Jesu li uspavali člana osiguranja?
Kaže neće on Ko maca je
da je Trumpov ker ovo napravio vec bi se "zvijezde" oglasile na twitteru, a Pelosi bi trazila da se Trumpu zabrani drzanje zivotinja
Ja i?
Što mene nije ugrizao mati mila!