Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svejedno će mi Biden ostati u vječnom pamćenju zbog vrlo ličnog razloga. Mojoj ženi je krenuo porođaj 19. maja 2009 baš u trenutku kada se očekivalo da njegova limuzina prođe glavnom sarajevskom ulicom. Prepolovio je grad. Preći Miljacku da se dođe do Koševa bilo je skoro nemoguće. Policajci su zatvorili mostove, sa Vrbanje preusmjeravaju na most Bratstva i Jedinstva, dođemo tamo šalju na Bosmal most, sa Bosmal mosta na most Otoka, a na mostu Otoka kažu da se vratimo na Vrbanju. Pošto je jedino preostala predaleka varijanta preko Lapišnice, Mošćanice i Sedrenika, moj punac, koji je vozio, ignorisao je policajce, prešao na Otoci, viknuo da porođaj samo što nije počeo i stigli smo na Koševo gotovo u zadnjem trenutku.
who the fuck cares???!!!
ne odlucuje on o tome, nego šefovi i buša i obame i onih prije njih koji su bili predsjednici .... oni su samo piuni mracnjaka iz sjene ....
Jedna od mene za amere. https://www.youtube.com/watch?v=OtthxziaJh8
...nemere on sproću tvrdostavne hilarije. tako bar sugerira članak gore desno.
Beze se ofirat i gubit od gospođe.