Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normalno da im necete dati oruzje jer ste im vec dali toliko da mogu tri puta iznova da krenu na Rafah. Dzo brate nije niko glup.
Ne kontam te dementni, čitav svijet je odmah od početka znao da ste im vi dali bombe da ubijaju civile, kako sad ova ti priča , idi liječi se monstrume jedan Genocid Joee
Savjest se ne moze ocistititi.
Kako god, bićete saučesnici u g€n0cidu kao i Njemačka, Engleska, Francuska ... istorija već zapisala. Sramota !!!
I danska
Prica za naivne
Pritisci od javnog mijenja. 67% amerikanaca ne podržava Izrael. E to je. Demonstracije studenata i američke inteligencije i nasilje nad istom inteligecijom Mora počet slušat narod svoj.
Amerika jedno govori a drugo radi tako da znate.
ovak dvolican ko dodik
NIJE BIDENOVA NITI ICIJA STVAR 'DRUGOG' DA ODLUCUJE O ZIVOTIMA GAZANA davajuci svo povjerenje izraelcima da nece masakrirat djecu i zene i da nece SISTEMATSKI UNISTAVATI 100ine hiljada stanova. To sto je slao bombe Izraelu je kukavicki, licemjerno, neljudski, i nemoralno. Ovo sta izrael radi je mjesavina divljastva, paranoje, mrznje umjesana u kotao licemjerne politike i uticaja sto samo ludjaci i divljaci mogu raditi eto to je danasnji IZRAEL.
a jeste humanitarni
Za svo zlo svijeta ste vi krivi .
Novinar prevodio preko google translate-a, padeži pomiješani kao da čitam pjesmu Rokera s Moravu
I sada opet lažeš
Pas ti mater… sad kažeš tako? Sto si davao bombe da se bacaju na zene i na djecu SLJAME LJUDSKI!
SAD, Prijateljska Drzava bosanskih muslimana:
Nije ni Putin nista bolji,
Pa oni imaju oružja da naredni 20 godina oru zemlju po gazi reketama . Šta priča ovaj padavičar. Nikakve prijetnje da moraju stati ili će se Amerika umješati . Kad je Hamas prvi dan napao izrael Američki nosač je odmah došao na obale Izraela da bude pri ruci.
STARI SE PRAVI BUDALA NA OCIGLED SVIJU NAS
Izgleda da se Biden probudio nakon što je malo drijemao. Nedavno je govorio ja sam ponosni cionista.
idubizbori, prpa za glasace, gofno je to senilno ....