Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u bjeloj kuqi mozhe uc i indijanac,crnac,ali imperija ostaje imperija to je njihova demokratija,moraju raditi shta imperija kazhe jadni obama....
Znaci,jedina promjena u americkoj vanjskoj politici ce biti \"napustanje\" Iraka. Sto je \"Obmana\" i obecao u predizbornoj kampanji. S tim sto se ne bi trebalo iznenediti ako americki vojnici ostanu i dalje stititi \"naftna polja\" u toj zemlji. Ipak politiku tih velikih sila vode sive emanencije, dok se ovi \"igraci\" za javnosti mjenjaju jedni za drugima.
ma pusti ti amerikance,dolar i ekonomija im propadaju a zna se sta slijedi poslije toga...treba ocekivati veeeeeeeeeelika sranja...a ja tipujem na indiju i pakistan!
Dodao je da će Iran imati \"značajne pogodnosti\" ako odustane od svoga \"ilegalnog nuklearnog programa i podrške terorističkim organizacijama\". Biden je dodao da će Sjedinjene Države razviti sustav proturaketne obrane kako bi mogle \"odgovoriti na sve veće iranske kapacitete\".